Με ποιό βερνίκι νυχιών θα αντιγράψετε το μανικιούρ της Ελένης Φουρέιρα από το Ace of Hearts Tour;

H πρώτη συναυλία του Σάκη Ρουβά για το «The Ace of Hearts Tour» ολοκληρώθηκε στο γήπεδο Tae Kwon Do το Σάββατο. Στο πλευρό του ήταν οι Onirama, οι Boys and Noise, η Xenia Ghali και φυσικά η απίστευτη Ελένη Φουρέιρα που μας κατενθουσίασε με το outfit (δείτε αποκλειστικές λεπτομέρειες εδώ), την ερμηνεία αλλά και… τα νύχια της. Beauty department είμαστε, τι νομίζατε πως θα προσέχαμε;

Το χρώμα που επέλεξε ήταν το λιτό και super καλοκαιρινό λευκό ενώ το μήκος των νυχιών της παρέμεινε long και On trend αφού φέτος η μόδα θέλει τα νύχια XL. Βλέποντας λοιπόν το μανικιούρ της από κοντά στο instagram, θελήσαμε φυσικά να βρούμε το τέλειο βερνίκι που θα μας το χαρίσει. Έπρεπε να είναι ένα βερνίκι με μεταξένιο -όχι ματ- τελείωμα, να είναι ολόλευκο και πάνω από όλα ανθεκτικό. Δε χρειάστηκε και μεγάλη αναζήτηση. Ο οίκος Chanel, στο καλοκαιρινό του μακιγιάζ φέτος, προσέθεσε ένα ολόλευκο βερνίκι που είναι ακριβώς αυτό που ψάχναμε.

foureira nuxia ace of hearts tour sakis rouvas verniki

Το βερνίκι Le Vernis No 613 Eastern Light από την καλοκαιρινή σειρά μακιγιάζ Reflets D’été De Chanel του οίκου Chanel (notosgalleries, τηλ. 210 3245811) είναι μεταξένιο, δεν μοιάζει με ασβέστη, έχει τέλεια λαμπερό λευκό χρώμα και διακριτική λάμψη ώστε να κολακεύει ακόμα και τις ολόλευκες επιδερμίδες (προβλημά που η Ελένη Φουρέιρα δεν αντιμετωπίζει). Τι πρέπει να κάνετε λοιπόν για να αντιγράψετε το μανικιούρ της αγαπημένης μας τραγουδίστριας; Αφενός να αφήσετε τα νύχια σας να μακρύνουν τόσο και αετέρου να προμηθευτείτε αυτό το βερνίκι. Είναι τέλειο και για το πεντικιούρ.

Δείτε ακόμα: 
Αποκλειστικό: Τι φόρεσε ο Σάκης Ρουβάς στο Ace of Hearts Tour;
Αποκλειστικό: Τι φοράει η Ελένη Φουρέιρα στη συνέντευξη τύπου του Ace of Hearts tour
H Φαίη Σκορδά έκανε κόκκινο γαλλικό και μας εξέπληξε
Το InStyle έρχεται εντελώς δωρεάν στο iPad!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα