Ποιο στιλιστικό trick ακολουθεί η Sarah Jessica Parker για να δημιουργήσει κομψά all day looks;

Καριέρα, οικογένεια, φίλοι, διασκέδαση. Μία σύγχρονη γυναίκα έχει τόσους πολλούς ρόλους, ενώ καθημερινά έχει να αντιμετωπίσει πολλές νέες προκλήσεις. Τι χρειάζεται όμως για να νιώθει όμορφη και λαμπερή κάθε στιγμή της ημέρας; Η απάντηση είναι να δημιουργεί all day looks που την κάνουν να νιώθει αυτοπεποίθηση, τονίζουν τη θηλυκότητα και τη φινέτσα της, ενώ ταυτόχρονα την κάνουν να νιώθει άνετα. Και κάπου εδώ ξεκινούν τα ερωτηματικά για πολλές από εμάς, αφού συχνά δεν ξέρουμε πώς να δημιουργήσουμε all day looks.

Η νέα καμπάνια της Intimissimi με πρωταγωνίστρια την Sarah Jessica Parker μας προσφέρει τις λύσεις και την έμπνευση που χρειαζόμαστε. Καθώς η ηθοποιός γνωρίζει πολύ καλά πόσο πολύπλοκη μπορεί να αποδειχθεί η καθημερινότητα μίας γυναίκας που είναι καριερίστα, μητέρα και φίλη, στη νέα καμπάνια φορά ένα pyjama set από μετάξι σε διάφορες αποχρώσεις και μοτίβα και σε συνδυασμό με τα ολοκαίνουρια Triangle bra της Intimissimi δημιουργεί τα πιο θηλυκά all day looks.

Το tip που μας προσφέρει η Sarah Jessica Parker είναι και ο Νο1 gold κανόνας που αγαπούν οι γυναίκες με αυθεντικό στιλ. Εάν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα all day look θα πρέπει να προσέξουμε στο σύνολο μας να υπάρχει αρμονία, ενώ με μερικές μόλις αλλαγές στο styling να μπορούμε να το φορέσουμε τόσο στο γραφείο όσο και στα after office drinks με τις φίλες μας.

Καθώς τα pyjama sets είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας για αυτή την εποχή, δεν θα μπορούσε να μη τα επιλέξει μία κλασική fashion lover όπως η Sarah Jessica Parker. Αυτή την εποχή λοιπόν επενδύστε σε pyjama sets από δαντέλα ή μετάξι, σε pastel αποχρώσεις ή με ριγέ μοτίβο και συνδυάστε τα όπως η Sarah Jessica Parker. Τα ολοκαίνουρια Triangle bra της Intimissimi.

Τα παρακάτω looks θα σας προσφέρουν την έμπνευση που χρειάζεστε.

Intimissimi
Intimissimi
Intimissimi

Μπορείτε να βρείτε τα νέα iconic triange bra σε όλα τα καταστήματα Intimissimi.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Δείτε το instafeed του InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα