Το πιο InStyle Beauty Event @ The Mall Athens

Για 10 ημέρες, από τις 5 – 15 Μαρτίου, τα καταστήματα ομορφιάς του Τhe Mall Athens υποδέχονται τους επισκέπτες του με μοναδικές προσφορές στα είδη τους, ειδικές τιμές σε επιλεγμένα προϊόντα και beauty happenings σε διάφορα σημεία του χώρου. To InStyle συμμετέχει στο μεγάλο αυτό γεγονός ως Χορηγός Επικοινωνίας όλων των δράσεων του Mall, των 10 αυτών ημερών.

Μέσα στο δεκαπενθήμερο αυτό, το InStyle θα έχει ένα ειδικά διαμορφωμένο «περίπτερο», το «Beauty Salon Booth» στον 3ο όροφο του The Mall Athens (απέναντι από τα Haagen Dazs & διαγώνια από την είσοδο των Village Cinemas). Εκεί θα φιλοξενηθούν τα «InStyle Special Beauty Events» κατά τη διάρκεια των οποίων, οι επισκέπτριες του «Beauty Salon Booth» μπορούν να ενημερώνονται για τους πιο InStyle τρόπους περιποίησης από καταξιωμένους beauty experts κορυφαίων brands, μπορούν να κερδίζουν πολύτιμα δώρα και προσφορές, να παρακολουθήσουν tutorials μακιγιάζ και περιποίησης και φυσικά να ενημερώνονται για τις πιο hot νέες αφίξεις στο χώρο της ομορφιάς.

Επισκεφθείτε λοιπόν το «Beauty Salon Booth» του InStyle και γεμίστε τη μέρα σας δώρα, tips, ομορφιά και φυσικά style… Σας περιμένουμε!

 

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΙnStyle, InStyle.gr και ΙnStyle Tablet Edition

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα