Ποιο είναι το αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται ποτέ μία fashion editor;
Instagram @_hollyt

Ως fashion editor, αλλά και λάτρης της μόδας παρακολουθώ τα πάντα γύρω από αυτή. Κάθε μικρή ή μεγάλη εξέλιξη ή τάση, ενώ πολύ συχνά μοιράζομαι μαζί σας νέους τρόπους για να υιοθετήσετε κάποιο εντυπωσιακό trend ή να δημιουργήσετε εντυπωσιακούς συνδυασμούς στα looks σας.

Σήμερα όμως αποφάσισα να σας πως ένα μικρό μυστικό (που είμαι σίγουρη πως πολλές από εσάς γνωρίζετε ήδη). Όσες τάσεις και να έρθουν, όσο εντυπωσιακές και να είναι, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την ανεπιτήδευτη κομψότητα και τη φινέτσα που μας προσφέρουν τα δικά μας αγαπημένα κομμάτια. Ακόμα και αν είναι τα πιο απλά. Εγώ για παράδειγμα, όσο και να εντυπωσιάζομαι από τις τάσεις, στην καθημερινότητα μου δεν μπορώ να αποχωριστώ το αγαπημένο μου ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι, το οποίο συνδυάζω συχνά είτε με λευκό είτε με μαύρο πουκάμισο.

Ναι, το look μου είναι συχνά απλό, αλλά πάντα φροντίζω να το αναβαθμίζω με το αγαπημένο μου αξεσουάρ. Και ακριβώς αυτό είναι το μυστικό που θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Ο πιο εύκολος τρόπος για να προσθέσετε στο σύνολο σας έναν αέρα κομψότητας και φινέτσας, αλλά και μυστηρίου είναι τα γυαλιά ηλίου.

Τα γυαλιά ηλίου είναι ο πιο εύκολος και διασκεδαστικός τρόπος για να αναβαθμίσετε τα σύνολα σας, ενώ είναι και μία πολύ καλή ευκαιρία να πειραματιστείτε με το στιλ σας. Ειδικά τώρα που είναι άνοιξη και όσο περισσότερο πλησιάζει το καλοκαίρι, ένα –ή και περισσότερα- ζευγάρια γυαλιά ηλίου είναι ό,τι χρειάζεστε.

Ποια είναι τα δικά μου αγαπημένα ζευγάρια γυαλιά ηλίου για φέτος;

Γυαλιά ηλίου Benetton
Γυαλιά ηλίου Christian Lacroix
Γυαλιά ηλίου Ted Baker
Instagram @Vivienne Westwood

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα