Ποιο είναι το αγαπημένο denim brand της Beyoncé;

H εκρηκτική Beyoncé μας εντυπωσιάζει σε κάθε εμφάνισή της, επειδή είναι κούκλα, επειδή έχει πολύ καλή φωνή και επειδή είναι εξαιρετική performer. Βέβαια για όλους εμάς που αγαπάμε τη μόδα, ιδιαίτερη σημασία έχουν και οι ενδυματολογικές της επιλογές οι οποίες φροντίζει πάντα να αναδεικνύουν την καμπυλόγραμμη σιλουέτα της.

Αυτή τη φορά εμφανίστηκε με καυτή ολόσωμη φόρμα η οποία δημιουργήθηκε από τη Diesel αποκλειστικά για την εξωτική star και όπως μπορείτε να δείτε από τη φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος o Nichola Formichetti στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ήταν μια πραγματικά καλή επιλογή.

Το εν λόγω κομμάτι έχει φερμουάρ στο εμπρόσθιο τμήμα του, ενώ παράλληλα είναι κεντημένο με μεταλλικά, διακοσμητικά στοιχεία. Με τη βοήθεια του ενδυματολόγου της, αποφάσισαν να συνδυάσουν την ολόσωμη αυτή φόρμα με μια εντυπωσιακή ζώνη.

Αν και βρίσκουμε το συγκεκριμένο σύνολο πολύ καλόγουστο θα ήμασταν προκατειλημμένοι αν λέγαμε ότι αυτά που σχεδιάζει ο δικός μας Vrettos Vrettakos είναι καλύτερα;

Διαβάστε ακόμα:

What we love right now: Το τοπ της εταιρείας Η&Μ

Get the Look: Αντιγράψτε το σύνολο της Olivia Palermo

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα