Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Πόσα κιλά έχει πάρει στον πέμπτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της;

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Πόσα κιλά έχει πάρει στον πέμπτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της;

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στον χώρο της 7ης τέχνηςΗ ηθοποιός και επιχειρηματίας είναι έγκυος στο δεύτερο μωράκι της, του οποίου το φύλο δεν θέλει ακόμα να αποκαλύψει.

Σε πιο πρόσφατα νέα τώρα, η Πηνελόπη πραγματοποίησε μία άκρως “καυτή” φωτογράφιση για το εξώφυλλο του περιοδικού People στην παραλία του Island και μίλησε για την όμορφη περίοδο που ζει, εξηγώντας πως δεν την αγχώνουν καθόλου οι αλλαγές στο σώμα της, μέσα στο οποίο μεγαλώνει το μωράκι που αναμένεται να έρθει στον κόσμο στα τέλη Νοέμβρη.

Όπως είπε, αν και έχει καιρό να ζυγιστεί, μέχρι στιγμής έχει πάρει 7 κιλά.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βιώνει την απόλυτη ευτυχία. Με τον σύντροφό της, Φώτη Μπερνάντο, έχουν αποκτήσει ακόμα ένα κοριτσάκι, τη Λυδία. Το ζευγάρι είναι απόλυτα ερωτευμένο και δεν σταματά να το δείχνει σε κάθε του δημόσια εμφάνιση αλλά και μέσω Instagram. Να θυμίσουμε εδώ ότι η ηθοποιός αποκάλυψε ότι είναι έγκυος για πρώτη φορά στο δεύτερο παιδί της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Δείτε παρακάτω κάποιες φωτογραφίες από το Instagram της!

Πες δυνατά τι θες απ’τη ζωή σου, οραματίσου τη σχέση που θες, τον τρόπο που θες να αγαπιέσαι, δες μπροστά σου το μέλλον σου. Εκεί που κοιτάς, εκεί θα πας.. ⚓️ Μην στενοχωριέσαι για πράγματα ή ανθρώπους που φεύγουν, είναι για να έρθουν αυτοί που σου αξίζουν. Κι αν με λες τρελή πάρε με ως απόδειξη. Εκεί που εστιάζεις αυτό μεγενθύνεται. ? Ευχαριστώ αγαπημένο μου πλάσμα @fotisbenardo για τη ζωή που μου χαρίζεις #blessed? #potd #lovers #hubby #couplegoals #marriedtothemusic #familyfirst #tothemoonandback #twopeasinapod #truelovestory. . . . . Matching tees by @kushcomawear ?

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα