Ποιοι είναι οι πιο stylish τρόποι για να φορέσετε τις ζακέτες σας φέτος την άνοιξη;
Instargam @krsikapamarija

Ζακέτες πλεκτές, μακριές ή cropped, σε έντονες αποχρώσεις και ιδιαίτερα μοτίβα, ζακέτες φούτερ. Οι περισσότερες γυναίκες καθώς δημιουργούμε τη shopping list μας με όλα όσα χρειαζόμαστε για να ανανεώσουμε την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας και να δημιουργήσουμε κομψά σύνολα, ποτέ δεν ξεχνάμε να προσθέσουμε τις ζακέτες. Είναι από τα πιο κομψά και all time classic κομμάτια της συλλογής μας και είναι ιδανικές για την άνοιξη. Ένας από τους λόγους μάλιστα, για τους οποίους λατρεύουμε την άνοιξη είναι επειδή μπορούμε να τις φορέσουμε κάθε στιγμή της ημέρας και σε διαφορετικές περιστάσεις.

Πώς μπορείτε να φορέσετε την αγαπημένη σας ζακέτα και να ξεχωρίσετε; 

Στο γραφείο

Instagram @Stylemilkshake

Μία πλεκτή ή μία μακριά ζακέτα είναι ό,τι χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε με τον πιο κομψό τρόπο τα καθημερινά office looks σας. Καθώς ο ανοιξιάτικος καιρός είναι ακόμα αρκετά άστατος, θα πρέπει να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να δημιουργήσετε σύνολα, ώστε να νιώθετε άνετα κάθε στιγμή της ημέρας, όποια και αν είναι η θερμοκρασία. Για ακόμα μία φορά βέβαια, τα κορίτσια της μόδας μας προσφέρουν την τέλεια λύση που δεν είναι άλλη από το layering. Φορέστε λοιπόν ένα ψηλόμεσο παντελόνι ή μία φούστα και συνδυάστε τη με ένα πουκάμισο στην αγαπημένη σας απόχρωση. Ολοκληρώστε το σύνολο σας με ένα blazer και ρίξτε στους ώμους σας μία πλεκτή ζακέτα. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό, ενώ εάν η θερμοκρασία πέσει και εσείς κρυώσετε, μπορείτε απλώς να φορέσετε τη ζακέτα σας και να είστε έτοιμη.

Στις βόλτες με τις φίλες σας

Instagram @Stylemilkshake

Οι βόλτες με τις καλύτερες μας φίλες μας την άνοιξη μας προσφέρει μία τεράστια ευκαιρία. Να φορέσουμε ό,τι πιο κομψό και fashion forward έχουμε στη συλλογή μας. Αν λοιπόν έχετε κανονίσει brunch ή βόλτες στα μαγαζιά με τις φίλες σας, επιλέξτε να φορέσετε μία ψηλόμεση παντελόνα και συνδυάστε την με μία ζακέτα, την οποία όμως μπορείτε να φορέσετε ως μπλούζα. Το look σας θα είναι πολύ σικ και εσείς θα ευχαριστηθείτε ακόμα περισσότερο την μέρα σας.

Στις ανοιξιάτικες εκδρομές

Instargam @krsikapamarija

Άνοιξη σημαίνει εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς και βόλτες στον ήλιο κάθε φορά που έχουμε την ευκαιρία. Αν θέλουμε να ευχαριστηθούμε βέβαια στο έπακρο την εκδρομή μας, θα πρέπει να έχουμε φροντίσει να οργανώσουμε σωστά τη βαλίτσα μας. Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως δεν χρειάζεται να πάρουμε όλη τη ντουλάπα μας μαζί, αλλά λίγα ρούχα και πρακτικά. Οι πλεκτές ζακέτες μάλιστα είναι η καλύτερη επιλογή πανωφοριού που μπορείτε να κάνετε αυτή την εποχή. Θα σας προστατέψει από την ανοιξιάτικη δροσιά, ενώ αν επιλέξτε μία ζακέτες φούτερ σε μία γήινη απόχρωση θα μπορείτε να τη συνδυάσετε και με πολλά διαφορετικά outfits. Μία εξίσου καλή επιλογή μάλιστα, είναι να επιλέξετε ζακέτες φούτερ, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε athleisure σύνολα, ώστε να ευχαριστηθείτε ακόμα περισσότερο τις βόλτες σας.

Στις βραδινές σας εξόδους

Instagram @twiceblessed_

Μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να έχουμε στο μυαλό μας πως οι ζακέτες μπορούν να φορεθούν μόνο πρωινές ώρες, ωστόσο αυτό δεν ισχύει. Φέτος την άνοιξη επιλέξτε μία μακριά ζακέτα στην αγαπημένη σας απόχρωση και μπορείτε να την φορέσετε ακόμα και στις βραδινές σας εμφανίσεις. Αρκεί να τη συνδυάσετε με ένα μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι και ένα crop top. Φορέστε από πάνω τη ζακέτα και περάστε μία ζώνη στη μέση σας, ώστε να δημιουργήσετε καμπύλες στη σιλουέτα σας. Ολοκληρώστε το σύνολο σας με ένα ζευγάρι κλασικές ψηλοτάκουνες γόβες ή mules και μη ξεχάσετε τα λαμπερά κοσμήματα. Το look σας θα είναι άκρως θηλυκό και πολύ sexy.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα