Ποιες Ελληνίδες παρουσιάστριες έκαναν το ίδιο tattoo;

Με ένα τατουάζ που όταν ενώνουν τα χέρια τους σχηματίζεται μία καρδιά απέδειξαν την αγάπη που τρέφουν η μία για την άλλη οι κολλητές φίλες Μαίρη Συναντσάκη και Ντορέττα Παπαδημητρίου. Οι δύο παρουσιάστριες που η φιλία τους με τον χρόνο όλο και δυναμώνει επέλεξαν αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο για να παραδώσουν μαθήματα φιλίας σε όλον τον κόσμο.

Η Μαίρη έγραψε στο προσωπικό της blog για τα tattoo που κοσμούν πλέον τα χέρια τους: «Και καθίσαμε οι τρεις μας να στήσουμε το τατουάζ μας. Δύο φράσεις. Η κάθε μία τη δική της. Με κοινή έννοια εκείνη της Ευγνωμοσύνης, στη λέξη “Gratitude”. Η δική μου φράση να ξεκινάει με αυτήν:“Gratitude Creates Magic” Και η δική της να τελειώνει: “Attitude Of Gratitude”

Δύο φράσεις. Η κάθε μία την δική της. Αλλά οι δυό τους μαζί, να σχηματίζουν μια καρδιά τη στιγμή που τα χέρια μας ενώνουν.  Γιατί με τη Ντορέττα, το «ΑΥΤΟ» που έχουμε είναι τόσο απλό και όμορφο, όσο απλό και όμορφο είναι ένα «Ευχαριστώ» που απλόχερα λες στη ζωή σου.

Είναι «ΑΥΤΟ» ακριβώς που συμβαίνει με τα καινούρια μας μελάνια. Μπορούμε να είμαστε πραγματικά μια χαρά η κάθε μία μόνη της. Αλλά οι δυό μας μαζί… βγάζουμε αληθινό νόημα. …We are just fine on our own. But together we make perfect sense…».

Διαβάστε ακόμη: 

Scarlett Johansson: Ποιο σημείο του κορμιού της δεν της αρέσει;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα