Ποιες celebrities έκαναν αυτά τα τατουάζ στα χέρια τους;

Ίσως είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία, το τελευταίο διάστημα, οι stars να χτυπούν διακριτικά τατουάζ στα χέρια τους. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός πως όλο και περισσότερες κυρίες της εγχώριας αλλά και διεθνούς showbiz υποκύπτουν στην γοητεία τους. Πιο πρόσφατα παραδείγματα αυτά των Katy Perry και Αθηνάς Οικονομάκου.

Η Katy Perry από την μία συνεχίζει τους εορτασμούς για τα 30α γενέθλιά της και στο πλαίσιο αυτών έκανε ένα tattoo στο δάχτυλό της με την Hello Kitty αποδεικνύοντας πως τα cartoons αποτελούν πάντα πηγή έμπνευσης για την ίδια, τόσο για τα χτενίσματά της όσο και για τις εκκεντρικές της εμφανίσεις. Το φωτογραφικό υλικό ανάρτησε η ίδια στα social media.

Η Αθηνά Οικονομάκου από την άλλη, χτύπησε για πάντα μία άγκυρα στο πλάι της αριστερής της παλάμης και δήλωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως λατρεύει το νέο της απόκτημα. Να αναφέρουμε πως η άγκυρα, μεταξύ άλλων, συμβολίζει την επίτευξη των στόχων και μπορούμε να πούμε πως καλά έκανε η ηθοποιός και αποτύπωσε αυτό το σύμβολο στο κορμί της διότι τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο για την δυναμική Αθηνά.

Athina Oikonomakou

Διαβάστε ακόμη: 

Walk the walk: Ταιριάξαμε τα πιο όμορφα φθινοπωρινά πέδιλα με τα πιο hot βερνίκια νυχιών

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα