Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Δείτε την επιτυχημένη μεταμόρφωσή της σε Edith Piaf

Ολοκληρωτική αλλαγή στην εμφάνισή της για τις ανάγκες του μιούζικαλ «Piaf», που βασίζεται στη βιογραφία της κορυφαίας γαλλίδας τραγουδίστριας Edith Piaf, έχει κάνει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.  Η τραγουδίστρια δεν έβαψε απλά τα μαλλιά της μαύρα αλλά έχασε κιλά και άλλαξε και το στιλ της προκειμένου να  προσαρμοστεί στον ρόλο της.

Οι θαυμαστές της για να της ευχηθούν χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της τα οποία ήταν πριν από λίγες ημέρες, ανέβασαν μία φωτογραφία στην Fan Page τους από τον τελευταίο της ρόλο, στην οποία όπως παρατηρείτε και εσείς, η ίδια μοιάζει πολύ με την κορυφαία τραγουδίστρια που σημάδεψε τον περασμένο αιώνα. Η γλυκιά λεζάντα του στιγμιότυπου σχολιάστηκε από τους θαυμαστές της ως εξής: «Καλό μήνα σε όλους μας… Με καφεδάκι και “Πιαφ”. Χρόνια σου πολλά Ελεωνόρα μας, με πολλή υγεία, αγάπη και πολλές επιτυχίες!!! Να ζήσεις, να σε χαιρόμαστε, να μεγαλουργείς!!! Να μας χαρίζεις ακόμα περισσότερες χαρές και συγκινήσεις… Με την φωνή σου, την ερμηνεία σου, την παρουσία σου!!! Σ’ ευχαριστούμε γι αυτά τα χρόνια που υπάρχεις και μας συντροφεύεις! Στις καλές και στις άσχημες στιγμές μας, στις χαλαρές και στις “άσχετες”. Σε αγαπάμε πολύ… Να είσαι πάντα καλά κι εμείς πάντα εκεί… Δίπλα σου, μαζί σου!!!».

Να αναφέρουμε ότι τη σκηνοθεσία της παράστασης του Εθνικού που θα παρουσιαστεί στο Rex-Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη» υπογράφει ο Πέτρος Ζούλιας. Στο πλευρό της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, θα βρεθούν η Μυρτώ Αλικάκη, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και πολλοί ακόμη γνωστοί ηθοποιοί.

Διαβάστε ακόμη: 

Celebrity News: Αυτά είναι τα νέα που πρέπει να ξέρετε σήμερα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα