Ποια τραγουδίστρια αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram;

Είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία. Μιλάμε φυσικά, για την ανακοίνωση των κυήσεων μέσα από το Instagram. Δεν είναι λίγες οι celebrities που το τόλμησαν, απαλλάσσοντας τον εαυτό τους από το άγχος μήπως αποκαλυφθεί η εγκυμοσύνη τους. Το τολμούν μόνες τους, με θάρρος και τρυφερότητα, όπως θέλουν οι ίδιες.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό της Carrie Underwood. Η τραγουδίστρια της country, γνωστή από τη συμμετοχή της στο American Idol, ανάρτησε ένα στιγμιότυπο στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης  και άφησε τους τετράποδους φίλους της να αποκαλύψουν το ευχάριστο γεγονός. «Ο Ace & η Penny θέλουν να σας ανακοινώσουν κάτι. Οι γονείς τους δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι», έγραψε η Underwood εκ μέρους των σκυλιών της τα οποία φορούσαν μπλουζάκια, «πρόκειται να γίνω μεγάλος αδερφός» και «πρόκειται να γίνω μεγάλη αδερφή».

Αν εξαιρέσουμε τα αξιαγάπητα σκυλάκια της, αυτό θα είναι το πρώτο παιδάκι για την 31χρονη  ξανθιά τραγουδίστρια η οποία είναι παντρεμένη από το 2010 με τον 34χρονο επαγγελματία παίχτη του ice hockey, Mike Fisher.

Διαβάστε ακόμη: 

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα