Ποια star του Hollywood είχε φορέσει το ίδιο φόρεμα με την Bella Hadid πριν έξι χρόνια στο κόκκινο χαλί των Καννών;
Instagram @bulgariofficial

Το φεστιβάλ των Καννών είναι ακόμα σε εξέλιξη και όπως ήταν αναμενόμενο έχει τραβήξει το ενδιαφέρον όλου του πλανήτη. Εκτός από τις πρεμιέρες των ταινιών όμως, μεγάλο ενδιαφέρον όμως έχουν και οι εμφανίσεις των celebrities στο κόκκινο χαλί.

Ένα από τα looks που ξεχωρίσαμε μάλιστα είναι αυτή της Bella Hadid. To top model περπάτησε στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ στην πρεμιέρα της ταινίας του Pedro Almodovar «Dolor y Gloria», στην οποία πρωταγωνιστεί η Penelope Cruz και ο Andonio Banderas με ένα φόρεμα άκρως θηλυκό που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Instagram @fashiontomax
Instagram @fashiontomax

 

Instagram @bulgariofficial
Instagram @bulgariofficial
Instagram @bulgariofficial

Η Bella επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο maxi ασύμμετρο φόρεμα με sexy κοψίματα, δημιουργία του Roberto Cavalli, την οποία συνδύασε με λαμπερά διαμαντένια κοσμήματα Bulgari και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε χρυσή απόχρωση. Το super glam look της Bella Hadid όμως και συγκεκριμένα το φόρεμα της έχουμε ξαναδεί να το φοράει μία άλλη super star, η Sharon Stone.

Λίγα χρόνια πίσω, το 2013, η Sharon Stone είχε φορέσει το ίδιο Roberto Cavalli φόρεμα για μία κινηματογραφική πρεμιέρα, το οποίο είχε συνδυάσει με DeGrisogno κοσμήματα. Και οι φορές που έχουμε δει το συγκεκριμένο φόρεμα δεν είναι μόνο αυτές καθώς η ηθοποιός Maggie Q είχε το είχε φορέσει επίσης στην ταινία Mission Impossible ΙΙΙ.

Splash News

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Δείτε το instafeed του InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα