«Θέλει δουλειά για να δείχνω τόσο εντυπωσιακή». Ποια το είπε;

H νεαρή ηθοποιός Emma Watson, η οποία βρίσκεται από μικρή στον χώρο του θεάματος και της υποκριτικής –με πιο σημαντικό τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στις ταινίας Harry Potter- ήρθε η ώρα να μιλήσει. Με αφορμή την προώθηση της νέας της ταινίας Noah –κατά την οποία μας έχει χαρίσει πολλές εντυπωσιακές εμφανίσεις ανάμεσά τους κι εκείνη με το κοστούμι Saint Laurent – η 23χρονη εκμυστηρεύτηκε ότι θέλει πολύ δουλειά για να δείχνει τόσο όμορφη στις πρεμιέρες.

«Με το photoshop και τη ψηφιακή επεξεργασία η μόδα μπορεί να δείξει μία εικόνα που δεν είναι εφικτή και είναι επικίνδυνα μη υγιής», δήλωσε στη Βρετανική εφημερίδα Sunday Times. «Ως μια νέα γυναίκα αυτή η πίεση με είχε καταβάλει αλλά κάποια στιγμή το πήρα απόφαση και ηρέμησα» ενώ συνέχισε «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την διαδικασία ενηλικίωσης. Με ενδιαφέρουν περισσότερο οι γυναίκες που δεν είναι τέλεις;. Είναι πιο σαγηνευτικές».

Και αν και πολύ πιστεύαμε ότι η Emma θα μπαίνει οπουδήποτε με τον αέρα της σταρ, η ίδια το αναιρεί αφού λέει ότι είναι πολύ ντροπαλή, ειδικά όταν μπαίνει σε ένα δωμάτιο που δεν γνωρίζει κανέναν. Μάλιστα περιγράφοντας την πρώτη της ημέρα στο πανεπιστήμιο Brown University, δήλωσε: «Πήγα μια μέρα στην καντίνα και ξαφνικά με το πλησίασα ησύχασαν όλοι και γύρισαν και με κοίταζαν. Έπρεπε να πείσω τον εαυτό μου ότι όλα θα πάνε καλά. Μάλιστα θυμάμαι να σκέφτομαι «Πρέπει απλά να πάρεις μια βαθιά ανάσα και να συγκεντρώσεις όλο σου το κουράγιο».

Διαβάστε επίσης: Laser cut ρούχα, από ένα νέο, ελληνικό, ανερχόμενο brand 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα