Ποια star διαψεύδει τις φήμες εγκυμοσύνης;

Ο λόγος είναι για την Emily Ratajkowski, με την πρόσφατα παντρεμένη star να διαψεύδει τις φήμες της εγκυμοσύνης που “ακολουθούσαν” το όνομά της τελευταία. Μετά από μία φωτογραφία που η ίδια ανάρτησε στα social media της, δεν ήταν λίγοι οι ακόλουθοί της που αναρωτιούνταν αν πρόκειται για έμμεση δήλωση πως θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Για ποια φωτογραφία μιλάμε; Μη φανταστείτε καμία με φουσκωμένη κοιλιά, αλλά κάτι πιο πρωτότυπο: Η Emily σκαρφαλωμένη σαν άλλη Jane σε ένα δέντρο, κρατώντας ένα φρούτο στην κοιλιά της πόζαρε στον φακό. Το highlight της υπόθεσης ήταν το caption της φωτογραφίας, το μάλλον αμφιλεγόμενο «bearing fruit».

emrata

Το sexy underboob δεν συγκλόνισε ιδιαίτερα τα media που έχουν συνηθίσει στη θέαση του μπούστου της ακτιβίστριας- φεμινίστριας Emily και έτσι εστίασαν στο πιθανό υπονοούμενο να κυοφορεί, με το φρούτο να συμβολίζει το μωρό της. Οι δημοσιογράφοι, λοιπόν, δε μπορούσαν να μην τη ρωτήσουν για τις ολοένα και πιο οργιάζουσες φήμες και η ευκαιρία τους δόθηκε μετά το red carpet της πρεμιέρας της νέας της ταινίας, «I feel pretty». Η ίδια δήλωσε μάλιστα στο USA Today: «Δε σκεφτόμουν αυτό όταν το πόσταρα. Είναι πραγματικά γλυκό που ενθουσιάστηκαν οι άνθρωποι με αυτό. Δεν είμαι έγκυος. Ήμουν σε ένα δέντρο κρατώντας ένα φρούτο. Τα Instagram captions δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να ασχολείσαι και αυτό φαινόταν το σωστό».

Η αλήθεια είναι πως δε χρειαζόταν η διάψευσή της για να το καταλάβουμε, αφού η εικόνα της ήταν μία απάντηση από μόνη της: οι κοιλιακοί της ήταν flat όπως συνήθως και το στενό φόρεμά της αναδείκνυε τη μέση- δαχτυλίδι που διαθέτει.

emily 2

Να σας θυμίσουμε βέβαια στο σημείο αυτό, πως το κορίτσι δεν έχει πολύ καιρό που μας εξέπληξε όλους και αρνήθηκε την εργένικη ζωή της, απαντώντας καταφατικά στην πρόταση γάμου του αγαπημένου της. Ο τυχερός είναι ο 31χρονος ηθοποιός και παραγωγός  Sebastian Bear-McClard και ο γάμος τους έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο στο City Hall της Νέας Υόρκης. Η ίδια, καλεσμένη στην εκπομπή L!ve, όταν κλήθηκε να μιλήσει για το γάμο της είπε: «Ήταν μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα. Πάντα χρειάζεσαι ένα μάρτυρα και απλώς δε μπορούσα να διαλέξω ένα άτομο, έτσι καταλήξαμε να φέρουμε από 4- 5 φίλους ο κάθε ένας, μερικούς σκύλους. Ήμασταν λίγα άτομα».

Ακολουθείστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα