Ποια πρόσωπα έκπληξη θα αντικαταστήσουν την Ελεονώρα Μελέτη στο Star;

Το μεγάλο κανάλι του Star φαίνεται πως θέλει να αξιοποιήσει την νέα τηλεοπτική σεζόν τα πρόσωπα που γνωρίζει πολύ καλά και συνεργάζεται μαζί τους εδώ και πολλά χρόνια.

Όπως είναι γνωστό, η Ελεονώρα Μελέτη δεν θα βρίσκεται από την νέα χρονιά στην μεσημεριανή ζώνη με την εκπομπή «Μελέτησε το» και οι υπεύθυνοι του καναλιού ψάχνουν τον αντικαταστάτη της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Espresso, την μεσημεριανή εκπομπή θα παρουσιάσουν οι δίδυμες αδελφές που μετρούν πολλά χρόνια στο κανάλι της Κηφισιάς, Αγάθη και Βαλεντίνη Ράντη.

Οι αδελφές Ράντη έχουν πολλά χρόνια πορείας στο καλλιτεχνικό ρεπορτάζ και φαίνεται πως είναι δυνατό χαρτί για το Star. Άλλωστε, στην τηλεόραση αναλαμβάνουν τις παρουσίες των εκπομπών ζευγάρια που διατηρούν σχέση στην πραγματική τους ζωή, γιατί να μην παρουσιάσει μία εκπομπή και ένα ζευγάρι που κυλάει στο αίμα του το ίδιο αίμα;

Η Αγάθη και η Βαλεντίνη Ράντη είναι ολόιδιες και οι τηλεθεατές τις μπερδεύουν καθώς τις παρακολουθούν στις ειδήσεις του Star.

Τέλος, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, φήμες θέλουν την Ελεονώρα Μελέτη να έχει δεχτεί πρόταση από το κανάλι ETV.

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Ελεονώρα Μελέτη: «Έμαθα ότι ήρθε η ώρα να πάμε για το επόμενο βήμα»

Η Ελεονώρα Μελέτη παραδέχεται: «Επί δύο χρόνια πονούσα καθημερινά»

Χριστίνα Λαμπίρη: «Με την Ελεονώρα Μελέτη μας χωρίζουν τα νούμερα τηλεθέασης»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα