Ποια νεαρή τραγουδίστρια θα δίνει τις συμβουλές της στο αμερικανικό «The Voice»;

Η Taylor Swift είναι έτοιμη να «προχωρήσει» όπως λέει και το καινούριο της τραγούδι καθώς πρόκειται να συμμετάσχει στο «The Voice». Η σούπερ σταρ έχει υπογράψει ως σύμβουλος για την έβδομη σεζόν της σειράς του καναλιού NBC, σύμφωνα με μεγάλο περιδικό. Η 24χρονη θα αναλάβει το ρόλο που είχε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Coldplay -Chris Martin κατά τη διάρκεια της έκτης σεζόν, δίνοντας συμβουλές στους διαγωνιζόμενους όλων των ομάδων, αναφέρει το περιοδικό. «Ήταν πραγματικά πολύ ευχάριστη εμπειρία να δουλεύεις με την Taylor. Έκανε εποικοδομητική κριτική σε όλους τους διαγωνιζόμενους. Κατάφερε να είναι μια καταπληκτική μέντορας», ανέφερε μια πηγή στο δημοσίευμα.

Πέρα από την Taylor η κάθε ομάδα, θα έχει και το δικό της προσωπικό σύμβουλο. Η ομάδα του Blake Shelton θα βοηθηθεί από το γκρουπ  Little Big Town, η ομάδα του Adam Levine θα δεχτεί συμβουλές από τον Stevie Nicks, η ομάδα της Gwen Stefani  θα έχει ως σύμβουλο το σύζυγό της- μέλος των Bush, Gavin Rossdale και οι διαγωνιζόμενοι του Pharrell Williams θα πάρουν επιπλέον εκπαίδευση από την Alicia Keys.

Εκπρόσωποι του «The Voice» και της Taylor δεν έκαναν επίσημο σχόλιο όσον αφορά αυτά στη συμμετοχή της νεαρής Swift.  Η έβδομη σεζόν του σόου κάνει πρεμιέρα στις 22 Σεπτεμβρίου στο NBC.

Διαβάστε ακόμη: 

Back to school: Κάντε τις πρώτες αγορές του φθινοπώρου

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα