Ποια είναι τα must γυαλιά ηλίου του καλοκαιριού;

H Carrera και πάλι εντυπωσιάζει τον κόσμο της μόδας, με τα εμβληματικά της γυαλιά από τις πρόσφατες συλλογές της, επανεκδίδοντας τα glamorous μοντέλα της μάρκας που έγραψαν ιστορία: τα θρυλικά γυαλιά ηλίου Champion και Carrera 6000, παρουσιάζονται τώρα σε μία νέα εντυπωσιακή μεταλλική έκδοση με καθαρό σχεδιασμό.

CHAMPION/MT

Τα έχουμε δει σε γκάμα υλικών, χρωμάτων και λεπτομερειών, σε όλες τις προηγούμενες σεζόν. Φέτος, όμως, για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 μάς παρουσιάζονται με ultra-flat, λεπτά σχήματα, σε μία εμπνευσμένη μίξη από μέταλλο και ανοξείδωτο ατσάλι, προσδίδοντας έξτρα ελαφριά αίσθηση και απόλυτη άνεση. Το δυναμικό look ολοκληρώνεται από σατινέ φινίρισμα και φακούς καθρέπτες, αποκτώντας μία διαχρονική αίσθηση. Είναι διαθέσιμο σε καφέ με γκρι φακούς, μαύρο με μαύρους φακούς, μπλε με μπλε φακούς και κόκκινο με πορτοκαλί φακούς.

CARRERA 6000/MT

Ιδανικά για κάθε σχήμα προσώπου, με τους κυματοειδείς βραχίονες και την αλάνθαστη σχεδιαστικά μετώπη, τα CARRERA 6000 επανεκδίδονται σε μία νέα, high-tech version με avant-garde σχεδιασμό και σκελετό από ανοξείδωτο ατσάλι, για μία έξτρα ελαφριά αίσθηση. Διατίθενται σε κοραλλί με κόκκινους φακούς, τιρκουάζ με χακί φακούς, ρουτένιουμ με φακούς στο χρώμα του χαλκού, μαύρο με μαύρους φακούς και μπλε με μπλε φακούς.

Διαβάστε επίσης:

«The Notebook»: Γιατί ο Ryan Gosling δεν ήθελε να βλέπει την Rachel McAdams στα γυρίσματα;

Shopping Guide: Τα ωραιότερα αξεσουάρ κοστίζουν κάτω από είκοσι ευρώ

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα