Ποια δήλωσε: «Ο άνδρας μου είναι παίδαρος όμως δεν κάνω άλλα παιδιά μαζί του»;

Η Αλέκα Καμηλά, καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Mega Channel, μίλησε για την προσωπική της ζωή, το σύζυγό της Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς και τα τρία τους παιδιά.

Η ίδια αναφέρθηκε στην πρώτη της εγκυμοσύνη, λέγοντας πως ήταν κάτι τελείως ξαφνικό. Μόλις του το είπε, της πρότεινε να μαζέψει τα πράγματά της και να πάει στην Αμερική, όπου εκείνος βρισκόταν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο μπασκετμπολίστας, ήταν πολύ θετικός με το θέμα της ξαφνικής εγκυμοσύνης της, σε αντίθεση με εκείνη, που αναγκάστηκε να αφήσει το μόντελινγκ και την παρουσίαση και να ακολουθήσει έναν καινούργιο τρόπο ζωής, με μια βαλίτσα στο χέρι.

Η Αλέκα Καμηλά χαρακτηρίζει το σύζυγό της παίδαρο και μετά από τόσα χρόνια γάμου εξακολουθεί να είναι ερωτευμένη μαζί του και να τον θαυμάζει απεριόριστα. Αρνείται όμως να κάνει άλλα παιδιά, γιατί πιστεύει πως πια έχει ολοκληρωθεί στο θέμα της μητρότητας.

Τέλος, έδωσε και της εξής συμβουλή σε όλες τις γυναίκες που σκέφτονται να παντρευτούν αθλητές: «Μη τους πάρετε αυτούς τους άντρες, καλύτερα να μη γίνεσαι η κυρία του κυρίου. Μετά κανείς δε σου την πέφτει και κανείς δε σου δίνει σημασία. Σε απομυθοποιεί και ο σύζυγός σου και σε βλέπει ως μια απλή γυναίκα».

Μια ματιά εδώ: Ελένη Μενεγάκη: Η συμβουλή προς τη Josephine και τα σχόλια για τα ρούχα της Δέσποινας Βανδή 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα