Ποια διάσημη προσωπικότητα ετοιμάζεται για τις Εβδομάδες Μόδας;

Δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που δεν τη γνωρίζει και φυσικά είναι γνωστή για τις τέλειες αναλογίες της και το μοναδικό της στιλ. Ο λόγος για την πιο διάσημη κούκλα όλων των εποχών, τη Barbie της Mattel, η οποία μάλιστα -όσο και αν δεν της φαίνεται- κλείνει φέτος τα πενήντα της χρόνια.

Έτσι λοιπόν αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλιά της με τον τρόπο που θα ήθελε κάθε fashionista που σέβεται τον εαυτό της. Πώς; Μα φυσικά δίνοντας το παρών σε όλες τις Εβδομάδες Μόδας που πρόκειται να ξεκινήσουν σε μερικές μέρες.

Έχοντας συνεργαστεί με τους Karl Lagerfeld, Versace και Vera Wang, δεν έχουμε καμία αμφιβολία πως γνωρίζει καλά τη μόδα και ανυπομονούμε να δούμε τις περιπέτειές της στις μητροπόλεις της μόδας που θα επισκεφθεί. Ήδη έχει ανεβάσει στον λογαριασμό της στο Instagram μία εικόνα από την τσάντα που θα έχει μαζί της κατά τη διάρκεια των events αλλά και πολλές άλλες σχετικές με τον μήνα της μόδας, τον Σεπτέμβριο. Επιπλέον έχει ήδη γίνει γνωστό, ότι στη Νέα Υόρκη η Barbie θα διοργανώσει ένα μεγάλο πάρτι, στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας, το οποίο μάλιστα θα γίνει σε συνεργασία με το Council of Fashion Designers of America (CFDA). 

Αν θέλετε και εσείς να δείτε όλα αυτά που θα μοιραστεί με το κοινό της, δεν έχετε παρά να την ακολουθήσετε στο Instagram στο προσωπικό της προφίλ Barbiestyle.

Διαβάστε ακόμα:

Με αφορμή την είδηση ότι η Hello Kitty δεν είναι γάτα, θυμόμαστε celebrities που την έχουν «φορέσει»

Get the look: Αντιγράψτε το σύνολο της Lily Aldridge

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα