Ποια color trends λατρεύουν οι fashionistas φέτος την άνοιξη;
PixelFormula

Μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να αγαπάμε τις basic αποχρώσεις όπως το λευκό, το μαύρο, το μπεζ ή το μπλε, αλλά οι τάσεις της φετινής άνοιξης μας προτρέπουν να πειραματιστούμε με το στιλ μας και να βάλουμε λίγο παραπάνω χρώμα στα σύνολα μας.

Ένα απλό scroll down στο instagram μάλιστα είναι αρκετό για να καταλάβουμε πως τα κορίτσια της μόδας αγαπούν και επιλέγουν έντονα χρώματα για τα ανοιξιάτικα looks τους. Φούξια, κόκκινες, έντονες μπλε και κίτρινες αποχρώσεις είναι μερικά μόλις χρώματα που μπορείτε να επιλέξετε αυτή την εποχή και να δημιουργήσετε άκρως εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Baby blue

PixelFormula

Η baby blue απόχρωση είναι ένα από τα αγαπημένα μας pastel χρώματα. Επενδύστε σε ένα blazer ή σε ένα κοστούμι σε αυτή την απόχρωση και μπορείτε να τα φορέσετε κάθε στιγμή της ημέρας.

Bright yellow

PixelFormula

Ένα φέτος την άνοιξη έχετε αποφασίσει να βάλετε λίγο περισσότερο χρώμα στα σύνολα σας, τότε σίγουρα θα πρέπει να προσθέσετε στη συλλογή σας πουκάμισα, μπλούζες, φορέματα και αξεσουάρ στις πιο έντονες αποχρώσεις του κίτρινου.

Shocking pink

PixelFormula

Μία από τις αποχρώσεις που έχουν ξεχωρίσει οι fashionistas και επέλεξαν να φορέσουν αρκετά στις street style εμφανίσεις τους στις εβδομάδες μόδας είναι το shocking pink. Είναι μία απόχρωση έντονη και πολύ ανοιξιάτικη που μπορείτε να εντάξετε και εσείς στα σύνολα σας.

Solid Blue Orchid Color και burnt orange

PixelFormula

Υπάρχουν και κάποιες έντονες αποχρώσεις που προσφέρουν στα σύνολα μας ένα έξτρα τόνο πολυτέλειας και κομψότητας. Αυτές είναι το burnt orange και το solid blue orchid χρώμα.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Δείτε το instafeed του InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα