Ποιά από τις αδελφές Kardashian έβαψε τα μαλλιά της πράσινα (πάλι);

Φήμες λένε πως η Kim και ο Kanye, Οι Kimye (πόσο αστείο) παντρεύονται κρυφά αυτό το Σαββατοκύριακο στη Γαλλία. Αυτό σημαίνει πως η Kim δεν τρελάθηκε μια μέρα πριν το γάμο να βάψει τα μαλλιά της. Για την ακρίβεια, η συντηρητική Kim δεν θα έβαφε ποτέ τα μαλλιά της πράσινα. Τελεία. Η ένοχη για το έγκλημα των πράσινων μαλλιών δεν είναι άλλη από το wild child της οικογένειας, η Kylie Jenner.

Τι μας νοιάζει θα μας πείτε. Μας νοιάζει γιατί βλέποντάς την και σκεπτόμενη πως η super διάσημη, super chic, και psycho freak (δεν ξέρουμε αν είδατε τι έγινε πριν τον πρώτο γάμο της) μεγάλη της αδελφή παντρεύεται σε μερικές μέρες, υποθέτουμε πως τα πράσινα μαλλιά δεν θα είναι ό, τι πρέπει για το γάμο της χρονιάς. Εσείς θα το κάνατε αυτό πριν το γάμο της αδελφής σας; We think not.

kylie jenner poia kardashian evapse prasina

Η αλήθεια βέβαια είναι πως, την είχαμε δει και στο Coachella με χρωματιστά μαλλιά και αποδείχθηκε πως είχε χρησιμοποιήσει hairchalk συνεπώς πιστεύουμε πως όντως πρόκειται για προσωρινή βαφή και πως δεν θα το έκανε αυτό στην Kim. Βέβαια δεν καταλαβαίνουμε γιατί το έκανε αυτό στον εαυτό της γενικά αφού τυχαίνει να πιστεύυμε πως τα πράσινα μαλλιά δεν της πηγαίνουν. Ούτε το κολλαγόνο στα χείλη. Ούτε τα γαμψά νύχια. Είναι μόλις 16 ετών. Είναι σκληρό να είναι Kardashian τελικά…

Δείτε ακόμα:
Είναι η Kylie Jenner το επόμενο style icon;
Υποδεχόμαστε την Άνοιξη με χρώμα στα μαλλιά
Ποιά celebrity έβαψε τα μαλλιά της πολύχρωμα αυτή τη φορά;
Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα