Το φαινόμενο Pharrell Williams: Το τεράστιο καπέλο του που εξελίσσεται σε must – have αξεσουάρ

Όλαν ξεκίνησαν με έναν άνδρα να φοράει ένα vintage Mountain της Vivienne Westwood και τώρα τα καπέλα που προκαλούν παραζάλη, βρίσκονται παντού στις πασαρέλες για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014. Το vintage hat του Pharrell, ήταν το θέμα συζήτησης πολλών στα γραφεία του InStyle τις τελευταίες εβδομάδες- και φαίνεται ότι η επιρροή που ασκεί έχει φτάσει στις πασαρέλες.

Μπορεί ο τραγουδιστής να έβαλε το καπέλο προς πώληση στο eBay– έχετε ακόμα λίγο χρόνο στη διάθεσή σας για να κάνετε τα χτυπήματά σας- αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα το ξαναδούμε. Αν οι πρόσφατες επιδείξεις μόδας έχουν κάτι να πουν, αυτό το τεράστιο αξεσουάρ πρόκειται να είναι η μεγάλη είδηση για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014.

Καθώς οι επιδείξεις προχωρούν, τα καπέλα φαίνεται να γίνονται ολοένα και μεγαλύτερα. Αυτό άρχισε στην επίδειξη της εταιρείας Emporio Armani στο Μιλάνο την περασμένη εβδομάδα, όπου εμείς είδαμε αρκετά τεράστια bowler hats να κάνουν το πέρασμά τους από την πασαρέλα.

Η ομάδα του InStyle ανακάλυψε ότι αυτά τα ογκώδη αξεσουάρ διαθέτουν ένα έξυπνο ελαστικό εσωτερικό, έτσι ώστε να μένουν στο κεφάλι και να μην καλύπτουν τα μάτια. Και ενώ σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσαν εύκολα να ανταγωνιστούν το σχέδιο της κυρίας Viv- έπρεπε να δούμε ακόμα την επίδειξη του Gareth Pugh– που τα εκτόξευσε σε νέα ύψη- κυριολεκτικά. Ο βρετανός σχεδιαστής μόδας έστειλε στην πασαρέλα μοντέλα με καπέλα τόσο ψηλά που αν τα φορέσετε θα πρέπει σίγουρα να σκύψετε για να περάσετε κάτω από μια πόρτα.

Λοιπόν, Κύριε Pharrell φαίνεται ότι ο πήχης έχει ανέβει όσον αφορά τα μεγάλα καπέλα. Παίζετε;

Διαβάστε ακόμη:

Pharell Williams X G-Star Raw: Συ»νεργασία με οικολογικό χαρακτήρα

Do it Yourself: 4χρονη έχει ξετρελάνει το Instagram με φορέματα που δημιουργεί μόνη της με χαρτί

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα