Πετσέτες Pestemal: Αυτό είναι το must have αξεσουάρ για το καλοκαίρι του 2015

Η Pestemal κάνοντας το ξεκίνημά της, μόλις το 2013, έχει επεκταθεί παγκοσμίως δίνοντας στα καλοκαίρια σας νέα πνοή, με τα πρωτότυπα και καλαίσθητα σχέδιά της.

Φυσικά μιλάμε για πετσέτες, φτιαγμένες από λινό, βαμβάκι, ή οργανικό μπαμπού, που βάφονται με φυτικές βαφές, φιλικές προς στο δέρμα. Δεν είναι μόνο απίστευτα stylish. Είναι και χρηστικές, ακριβώς όπως σας το λέμε, χρηστικές γιατί είναι εξαιρετικά ελαφριές, και απορροφητικές, πράγμα που σημαίνει πως στεγνώνουν πολύ γρήγορα.

Επειδή όμως ξέρουμε πως πλέον σημασία έχει ένα αντικείμενο να έχει πολλές χρήσεις, θα σας πούμε το εξής: μια πετσέτα Pestemal μπορεί να φορεθεί ως παρεό, σάλι, halter neck φόρεμα ή να χρησιμοποιηθεί και ως καλοκαιρινό ριχτάρι. Και αφού μπορείτε να κάνετε όλα αυτά γιατί να μην τη χρησιμοποιήσετε και ως διακοσμητικό top cover για την τραπεζαρία σας για παράδειγμα;

petsetes,new,xrwmata

Οι Pestemal πετσέτες δεν είναι μόνοπολυχρηστικές αλλά είναι και το πιο stylish καλοκαιρινό αξεσουάρ που πρέπει να υπάρχει στις αποσκευές σας πριν φύγετε για διακοπές. Τολμήστε με έντονα, ζεστά beach χρώματα με την πετσέτα Peacock ή απολαύστε την απαλότητα μιας πετσέτας από την σειρά Baklava από μπαμπού και βαμβάκι σε χαρούμενες αποχρώσεις. Πειραματιστείτε με διχρωμίες φούξια-μοβ από τη σειρά Mercan ή με ρίγες από τη σειρά Τellak, σε λινό και βαμβάκι, στα χρώματα του κοραλλί και του λευκού. Οι σειρές Cyclades και Saronic θυμίζουν «ελληνικό καλοκαίρι» με έντονους συνδυασμούς λευκού, τιρκουάζ και φούξια ή με χρώματα εμπνευσμένα από τις αποχρώσεις της άμμου και το μπλε του Αιγαίου. Αν δε θέλετε να αποχωριστείτε την αίσθηση της κλασικής πετσέτας μπορείτε να επιλέξετε μια terry-peshtemal πετσέτα Markiz με πολύχρωμες ρίγες, η οποία είναι κλασική terry πετσέτα στη μία όψη της και στην άλλη  είναι παραδοσιακή pestemal.

Οι άντρες έχουν και αυτοί τη δική τους εκδοχή για την παραλία, με πιο σκούρες, γήινες αποχρώσεις και λιτά σχέδια όπως η σειρά Petra σε μπεζ και γκρι ή η σειρά Basic σε Indigo ή καφέ.

Δε θα φανταζόσασταν πόσα πράγματα θα μπορούσε να προσφέρει μια πετσέτα στο στιλ σας.

– Της Τζένης Πάλλη

Διαβάστε ακόμα:

Αυτά είναι τα μαγιό που θα φορέσουμε αυτό το καλοκαίρι

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα