Πέτρος Κουσουλός: Δείτε τη stylish σύντροφό του που θα γίνει γυναίκα του

Ο Πέτρος Κουσουλός, όπως έχει γίνει γνωστό, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, η οποία φυσικά δέχτηκε και έτσι πρόκειται να παντρευτούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Ο δημοσιογράφος βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού στο Epsilon Tv ενώ η σύντροφός του Όλγα Ζαφειροπούλου, είναι σχεδιάστρια κοσμημάτων και μάλλον αυτή η ιδιότητά της δικαιολογεί και την εμφάνισή της.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν η Όλγα Ζαφειροπούλου είναι μία πολύ κομψή γυναίκα που επιλέγει να φοράει πολύ συχνά designer ρούχα και αξεσουάρ. Chanel, Hermès, Chloé, Saint Laurent, είναι μερικοί από τους Οίκους που έχει επιλέξει σε εμφανίσεις της ενώ κάθε look της, όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες που ακολουθούν, είναι chic και αποτελείται από πολύ σωστά συνδυασμένα κομμάτια.

Οι πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει αναφέρουν πως ο δημοσιογράφος της έκανε πρόταση γάμου κρυφά πριν από μερικές μέρες, ενώ μάλιστα το ζευγάρι λέγεται πως περιμένει το πρώτο του παιδί. Ακόμα βέβαια κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες, ούτε έχει μιλήσει για την ημερομηνία γάμου, οπότε απλώς περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις. Αυτό το ζευγάρι παντως μας αρέσει πολύ.

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα