Περιστέρα Μπαζιάνα: Ποιες είναι οι επίσημες στιλιστικές της εμμονές

Μπέτυ, Περιστέρα, κυρία Τσίπρα: Όπως κι αν προτιμάτε να την αποκαλείτε η ουσία είναι ίδια, καθώς αποτελεί την πρώτη κυρία της Ελλάδας και σύζυγο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Με παρόμοιες ιδεολογικές καταβολές, άλλωστε γνωρίστηκαν στη φοιτητική παράταξη του κόμματος του Συνασπισμού, πρόκειται για μία πρώτη κυρία πλήρως ανεξάρτητη και χειραφετημένη σαν τις γυναίκες που αγαπάμε να προβάλλουμε. Είναι μηχανικός, πανεπιστημιακός και καθηγήτρια πληροφορικής με καθόλου ευκαταφρόνητη ακαδημαϊκή πορεία. Εκτός από τα παραπάνω επιτεύγματα, έχει να μας επιδείξει και την πιο ιερή της ίσως ιδιότητα, αυτή της μητρότητας: H Περιστέρα είναι μητέρα δύο αγοριών, του Φοίβου- Παύλου και του Ορφέα- Ερνέστου. Άκρως αντισυμβατική και πνεύμα αντιλογίας από μικρή, ήταν μέλος του δεκαπενταμελούς του Λυκείου στο οποίο φοιτούσε- μαντέψτε ποιος ήταν ο Πρόεδρός του.  Με το σύζυγό της πρωτοστατούσαν και στις καταλήψεις όμως, φτάνοντας να είναι και σήμερα ένα πιο επαναστατικό δίδυμο για τα δεδομένα της Ελληνικής Βουλής, αφού δεν έχουν ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, παραμένοντας πιστοί στην αθεϊστική τους ιδεολογία και υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης. Με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του πριγκιπικού ζεύγους Καρόλου- Καμήλας στην Αθήνα, είπαμε να δούμε αν είναι εξ ίσου ανατρεπτική και στις στιλιστικές τις επιλογές. Φυσικά δε θα βασιστούμε σε μία μόνο εμφάνιση, αλλά θα κάνουμε το απαραίτητο throw back και σε άλλες φορές που συναντήθηκε με κορυφαίες κυρίες της πολιτικής.

Με την όχι και τόσο αγαπημένη νύφη της βασίλισσας Ελισάβετ, Καμίλα Πάρκερ, η Μπέτυ Μπαζιάνα έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της στα λευκά. Με ένα midi ριγέ λευκό φόρεμα που στένευε στη μέση και μανίκια μέχρι το ύψος του αγκώνα, υποδέχθηκε τη Βρεττανή, η οποία επίσης κινήθηκε σε άσπρες αποχρώσεις, επιλέγοντας ένα minimal φόρεμα και αφήνοντας το μεγάλο της κολιέ να κλέψει την παράσταση. Τα μαλλιά της κυρίας Μπαζιάνα ήταν σε ανάλαφρη μπούκλα και μας εντυπωσίασε με την κομψή απλότητά της.

mpeti kamilla

Πάλι με την Καμίλα, στο δείπνο που παρέθεσαν στο Προεδρικό Μέγαρο απέδειξε πόσο της ταιριάζει και το λαδί, με ένα maxi φόρεμα που έπεφτε ανάλαφρο και τελείωνε λίγο κάτω από το γόνατο. Τα παπούτσια της ήταν nude γόβες πέδιλα και τα μαλλιά της σε ένα ανάλαφρο πιάσιμο half-up, ιδιαίτερα νεανικό.

mpeti 1

mpeti 2

Με τη Brigitte Macron κινήθηκε σε πιο σκουρόχρωμους τόνους στο αντίστοιχο δείπνο που παρέθεσαν και εμφανίστηκε σα μία σωστή woman in black. Με πιασμένα μαλλιά και στενό φόρεμα που αναδείκνυε τη σιλουέτα της, επέλεξε ένα midi μήκος ξανά και την τάση one-shoulder που την έκανε ιδιαίτερα sexy.

mpeti mpaziana

Πάλι στο αγαπημένο της λευκό, έκανε ξενάγηση στην κυρία Macron η οποία με τη σειρά της επέλεξε λευκό top και στενό παντελόνι.

mpeti mpaziana

Πηγαίνοντας τώρα πιο μακριά, σε υπερατλαντική επίσκεψή της, η κυρία Μπαζιάνα έκανε εξίσου ενδιαφέρουσες στιλιστικές επιλογές. Παρόλο που δε συνάντησε την πρώτη κυρία, Μελάνια Τραμπ  η οποία έλειπε εκτός Ουάσιγκτον λόγω υποχρεώσεων, συναντήθηκε με τη second lady, Κάρεν Πενς. Αυτή τη φορά, επέλεξε κοστούμι αλλά έμεινε σταθερή στην προτίμηση του λευκού χρώματος και ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Με σακάκι και midi φούστα, ήταν πολύ κομψή με τα πιασμένα της μαλλιά αλλά τα μάτια μας στράφηκαν αμέσως στις υπέροχες γόβες της.

karen pence mpeti mpaziana

Ακολουθείστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα