Perfectly Defined θα πει: Μάτια που ξεχωρίζουν

«For standout eyes, it’s all about lining and defining.»

                                                                          –Bobbi Brown

Ως makeup artist και χρήστης γυαλιών οράσεως, η beauty expert Bobbi Brown καλείται να απαντήσει συχνά στο το πώς θα κάνετε τα μάτια σας να ξεχωρίσουν.  Η απάντηση; «Τα πάντα έχουν να κάνουν με  την χρήση του eye liner  και την ένταση των βλεφαρίδων» λέει η ίδια.  Η συλλογή Perfectly Defined δίνει στις γυναίκες όλα όσα χρειάζονται για να δημιουργήσουν έντονα μάτια: ένα gel-pencil eyeliner για ένταση ακριβείας και μια διπλή μάσκαρα για layering που θα δώσει ώθηση στις βλεφαρίδες σας.

bobbi brown perfectly defined pencilsPerfectly Defined Gel Eyeliner
Το πρώτο μηχανικό μολύβι της Bobbi Brown, το Perfectly Defined Gel Eyeliner, προσφέρει πανεύκολα έντονο, πλούσιο χρώμα για ακριβές και τολμηρό αποτέλεσμα. Αυτό το eyeliner εξασφαλίζει 12 ώρες χρήσης, είναι ανθεκτικό στο νερό, τον ιδρώτα και την υγρασία ώστε το χρώμα να παραμένει πάντα φρέσκο και αναλλοίωτο και φυσικά, βάζει τέλος στο ξύσιμο. Αν ωστόσο το χρειάζεται, περιέχει μικροσκοπική, ενσωματωμένη ξύστρα για μύτη ακριβείας. Διατίθεται στις αποχρώσεις: Μαύρο Pitch Black, Καφέ Chocolate Truffle, Μπλε Sapphire, Γκρι Steel Grey, Μπρονζέ Scotch, Μοβ Violet Night

bobbi brown perfectly defined mascaraLimited Edition Διπλή μάσκαρα: Extreme Party Mascara & No Smudge Mascara
Μια ισχυρή μάσκαρα είναι ο καλύτερος τρόπος για να αναδείξετε τα μάτια σας. Σχεδιασμένη για είναι πολυεπίπεδη, αυτή η διπλή μάσκαρα αναδεικνύει τα μάτια δίνοντας βάθος και ένταση. Η No Smudge Mascara της Bobbi δημιουργήθηκε κατόπιν αιτήματος των makeup artists παγκοσμίως, με ένα βουρτσάκι  που βάφει ξεχωριστά τις βλεφαρίδες ομοιόμορφα και με ακρίβεια από την ρίζα έως τις άκρες για αδιάβροχη χρήση έως και 10 ώρες. Η Extreme Party Mascara είναι ιδανική για γυναίκες που θέλουν το δραματικό look των ψεύτικων βλεφαρίδων  χωρίς την ταλαιπωρία, χάρη στην επανενεργοποίηση της τεχνολογίας Bobbi που σας επιτρέπει να την εφαρμόσετε εκ νέου έως και τέσσερις φορές την ημέρα χωρίς να κολλάει. Φορέστε την ξεχωριστά ή βάλτε την No Smudge πάνω από την Extreme Party για τολμηρό  αποτέλεσμα που διαρκεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Δείτε ακόμα:
Μια νέα κρέμα από τη Bobbi Brown για δέρμα, φρέσκο, βελούδινο & σφριγηλό
Έκπληξη: Η Kate Upton είναι το νέο πρόσωπο της Bobbi Brown
Το μολύβι γίνεται ένα με το κραγιόν στη Bobbi Brown

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα