Πέντε unisex αρώματα για εσάς που δεν συμπαθείτε αυτά που είναι girly
Getty Images

Είστε από εκείνες τις γυναίκες που δεν συμπαθούν τα πολύ girly αρώματα; Προτιμάτε να μην φορέσετε άρωμα από το να φορέσετε ένα φλοράλ ή φρουτώδες; Αν απαντήσατε ναι, τότε μάλλον τα παρακάτω αρώματα είναι αυτά που χρειάζεστε.

Πρόκειται για unisex αρώματα, χωρίς φύλλο, που μπορείτε ακόμα και να μοιράζεστε με τον σύντροφό σας και να μυρίζει εξίσου όμορφα και στους δύο. Αν θέλετε να δοκιμάσετε ένα unisex άρωμα, εμείς σας προτείνουμε να είναι ένα από τα παρακάτω.

Fleur de Peau EDP της Diptyquefleur de peau, unisex

Το musk έχει τη μοναδική ιδιότητα να ενισχύει την επιδερμίδα με την σαρκική του τονικότητα. Βρίσκεται στην καρδιά του Fleur de Peau, ελαφρύ και απαλό. Απογειώνεται με την εκλεπτυσμένη και πουδρένια Ίριδα καθώς και με τους φρουτώδεις Ambrette seeds. Αναπάντεχη νότα, οι κόκκοι ροζ πιπεριού που δημιουργούν μια πάλη με τα λουλούδια και έρχονται σε σύγκρουση με το musk. Δεν είναι τυχαίο που όλη η ομάδα του InStyle έχει πάθει εμμονή με το συγκεκριμένο άρωμα. Τα 75ml κοστίζουν €126.

Wood Sage & Sea Salt Cologne του Jo Malone Londonjo malone, unisex

Φρέσκος αέρας και μυρωδιά από θαλασσινό αλάτι σε συνδυασμό με την ξυλώδη γήινη αίσθηση του φασκόμηλου. Απλώς υπέροχο και ιδανικό για το καλοκαίρι! Τα 100ml στοιχίζουν €108.

Original Musk EDT της Kiehl’soriginal musk, unisex

Το signature αρωματικό blend της Kiehl’s που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1920, ανακαλύφθηκε ξανά στα τέλη του ’50 ως “Love Oil” και επαναλανσαρίστηκε το 1963, δεν έπαψε στιγμή να βρίσκεται στη λίστα με τα αγαπημένα των perfume addicts. Ανοίγει με την εκρηκτική φρεσκάδα των εσπεριδοειδών, ακολουθεί ένα απαλό μπουκέτο από τριαντάφυλλο, ylang-ylang και neroli και στο τέλος αφήνει ένα αισθησιακό, ανατολίτικο τελείωμα με tonka nut, λευκό patchouli και Musk. Τα €50ml κοστίζουν €46,05.

Private Blend Tobacco Vanille EDP του Tom Fordtom ford, unisex

Το συγκεκριμένο άρωμα δημιουργήθηκε με αφορμή την αγάπη του Τom Ford για το Λονδίνο. Ένα άρωμα που θυμίζει τα κλασικά gentlemen’s clubs γεμάτα με πλούσια μπαχάρια και κονιάκ. το Τobacco Vanille επαναπροσδιορίζει μια κλασική κατηγορία αρωμάτων, προσθέτοντας κρεμώδεις νότες, βανίλια και αποξηραμένα φρούτα. Τα 50ml κοστίζουν €199.

CK All EDT του Calvin Klein CK all, unisex

Δροσερό άρωμα με νότες εσπεριδοειδών, ξύλων και κεχριμπαριού. Το Ck All αποτελεί μια εκσυγχρονισμένη εκδοχή του Ck One που παραμένει πιστή στην απλότητα, αλλά με μια πιο πολύπλευρη και ολοκληρωμένη μορφή. Τα 100ml στοιχίζουν €49,89.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα