Πέντε τρόποι να χρησιμοποιήσετε το beauty blender που ίσως να μην είχατε σκεφτεί

Το προϊόν που χρειάζεστε στο μακιγιάζ, αλλά ίσως δεν ξέρετε πόσο πολύ το χρειάζεστε είναι ένα και ακούει στο όνομα beauty blender. Είναι α-πα-ραί-τη-το για να πετύχετε αυτό το άψογο τελείωμα στο foundation που το κάνει να είναι αόρατο, αλλά αυτή δεν είναι η μόνη του χρήση. Η εφαρμογή του ρουζ και των προϊόντων για contouring σε υγρή ή κρεμώδη μορφή γίνονται επιπλέον παιχνιδάκι με το σφουγγαράκι αυτό, αλλά πιστέψτε μας υπάρχουν και άλλοι τρόποι να το χρησιμοποιήσετε.

Αν δεν πάτε πουθενά και εσείς χωρίς το beauty blender σας ή σκέφτεστε να αποκτήσετε ένα, κάντε κλικ στα επόμενα slides για να μάθετε με ποιους άλλους τρόπους μπορείτε να το εντάξετε στην ρουτίνα ομορφιάς σας.

Κραγιόν

Ναι, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για highlighter, contouring, ρουζ, concealer και foundation, αλλά οι χρήσεις του στο μακιγιάζ δεν σταματούν εκεί. Το beauty blender χρησιμεύει επίσης ως το τέλειο εργαλείο για την εφαρμογή του χρώματος στα χείλη. Απλώστε το κραγιόν ή το gloss στην άκρη του μπλέντερ και στη συνέχεια τρίψτε το πάνω στα χείλη σας για να δημιουργήσετε ένα αποτέλεσμα που θυμίζει stain.

Περιποίηση

Αν χρησιμοποιήσετε το beauty blender  για να εφαρμόσετε την ενυδατική κρέμα μετά τον καθαρισμό θα διαπιστώσετε ότι απλώνει το προϊόν πιο ομοιόμορφα από τα δάχτυλά σας. Απλά φροντίστε να το βρέξετε πρώτα, όπως κάνετε και με το foundation, για να μην απορροφήσει το προϊόν.

Μαλλιά

Ας προχωρήσουμε πέρα από τα όρια του προσώπου σας και σε κάτι εντελώς διαφορετικό: τα μαλλιά σας. Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το beauty blender  για να προσθέσετε χρώμα ή ανταύγειες σε μεμονωμένες τούφες  των μαλλιών σας. Δείτε πως το κάνει ο hairstylist Jamie Stevens κάνοντας κλικ εδώ.

Smoky eye

Μετά την εφαρμογή του eyeliner σας με ένα μολύβι στα μάτια, χρησιμοποιήστε την άκρη του σφουγγαριού για να το απλώσετε και να δημιουργήσετε το τέλειο smoky εφέ.

Self-tan

Δυσκολεύεστε να απλώσετε το self tan σε ορισμένες περιοχές του προσώπου και σώματος σας, όπως παραδείγματος χάριν τα αυτιά ή τα δάχτυλα; Το beauty blender δίνει και εδώ τη λύση, αφού η γωνία και το μικρό του μέγεθος βοηθούν στο να αποκτήσετε πρόσβαση.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα