Πέντε συνήθειες που έχετε και κάνουν κακό στην επιδερμίδα σας
Pixelformula

Μπορεί να μην πέφτετε ποτέ για ύπνο βαμμένες ή χωρίς να βάλετε την ενυδατική σας. Μπορεί να πίνετε δύο λίτρα νερό τη μέρα, να μην πίνετε πολύ αλκοόλ και να μην καπνίζετε. Μπορεί να πιστεύετε πως τα κάνετε όλα τέλεια, όσον αφορά στη φροντίδα της επιδερμίδα σας.. τα κάνετε όμως όντως όλα τέλεια; Γιατί ίσως σας ξεφεύγουν κάποια πράγματα, που ίσως δεν έχετε καν σκεφτεί. Ποια είναι αυτά; Διαβάστε τα παρακάτω και φροντίστε να τα αλλάξετε asap.

Πέντε συνήθειες που κάνουν κακό στην επιδερμίδα σας

Η μαξιλαροθήκη σας

Πρέπει να την αλλάζετε μια φορά την εβδομάδα τουλάχιστον. Το πρόσωπό σας περνά αρκετές ώρες επάνω της και όσο πιο καθαρή είναι τόσο το καλύτερο για εσάς και το δέρμα σας. Λογικό δεν είναι;

Το κινητό σας

Έρχεται σε συνεχή επαφή με το δέρμα σας και δυστυχώς φέρει περισσότερα μικρόβια και από το καπάκι της τουαλέτας (ew!). Κάντε τον καθαρισμό του συνήθεια ο οποίος δεν χρειάζεται να είναι τίποτα περισσότερο από ένα σκούπισμα με αντισηπτικό μαντιλάκι.

Τα νερό στο μπάνιο σας

Όχι πως είναι βρώμικο, όμως νερό από νερό διαφέρει και τα μεταλλικά στοιχεία ή η συγκέντρωση άλλων στοιχείων στη σύσταση του νερού της περιοχής σας μπορεί να σας ενοχλούν. Εγκαταστήστε ένα φίλτρο και θα ξενοιάσετε.

Η οδοντόκρεμά σας

Δεν ο περιμένατε ε; Αν ωστόσο παρατηρείτε ξηροδερμία, κοκκινίλες ή και σπυράκια γύρω από το στόμα ίσως να φταίει η οδοντόκρεμά σας. Αλλάξτε την με μια με χαμηλή περιεκτικότητα σε fluoride και θα δείτε διαφορά.

Τα προϊόντα styling

Είναι για τα μαλλιά και όχι για το πρόσωπό σας αλλά φτάνουν ως εκεί πιο συχνά από όσο θα έπρεπε. Ψεκάζετε από μακριά προστατεύοντας το δέρμα σας και φροντίστε αν βάζετε για παράδειγμα ζελέ, να καθαρίζετε το προϊόν αν έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα σας.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα