Πέντε προϊόντα για να πετύχετε το τέλειο no makeup makeup look
Pixelformula

Η άνοιξη είναι πλέον εδώ για τα καλά (μην δίνετε σημασία στις βροχές) και μαζί της ήρθε η ώρα να σταματήσετε να βάφεστε με μουντές αποχρώσεις και «βαριά» προϊόντα. Αυτή η σεζόν θέλει να υιοθετήσετε ένα πιο φυσικό look, σχεδόν σαν να μην είστε βαμμένες. Η λέξη «κλειδί» εδώ είναι το σχεδόν, αφού για το no makeup makeup look απαιτείται ελάχιστο μακιγιάζ μεν, στρατηγικά τοποθετημένο δε. Όταν το κάνετε, ο στόχος είναι να δείχνετε αψεγάδιαστες, αλλά χωρίς να φαίνεται η επιδερμίδα σας βαμμένη. Πώς θα το καταφέρετε; Με τα παρακάτω tips!

Χρησιμοποιήστε ενυδατική με χρώμα αντί για foundation

Οι ενυδατικές κρέμες με χρώμα είναι πολύ πιο ελαφριές από τα foundation και καλύπτουν αποτελεσματικά, αλλά με «διάφανο» τρόπο. Επίσης, κρατούν την επιδερμίδα ενυδατωμένη και φρέσκια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και χαρίζουν φυσική λάμψη και τελείωμα στο δέρμα.

Smashbox, Camera Ready BB Cream

Διαλέξτε κρεμώδες ρουζ αντί για ρουζ σε πούδρα

Ενώ το ρουζ σε μορφή πούδρας μπορεί να κάνει την επιδερμίδα να δείχνει πιο ξηρή, το κρεμώδες ρουζ «λιώνει» στο δέρμα και δημιουργεί φυσικό τελείωμα. Επίσης διαρκεί περισσότερο και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στα χείλη. Απλώστε το με τα δάχτυλα κάνοντας κυκλικές κινήσεις και είστε έτοιμες.

Κρεμώδες ρουζ, Teint Idole Blush Sticks, απόχρωση Red Flush 202, Lancôme

Αφήστε τα μάτια άβαφα και δώστε λίγη λάμψη στα χείλη

Καθώς ο στόχος είναι να μοιάζετε άβαφη, τότε το μακιγιάζ στα μάτια αποκλείεται. Εκείνο που μπορείτε να κάνετε είναι να δώσετε φυσκή λάμψη, ενυδάτωση και διακριτικό χρώμα στα χείλη με τη βοήθεια ενός lip balm. Αν θέλετε να φορέσετε οπωσδήποτε mascara, προτιμήστε μία σε καφέ απόχρωση και αρκεστείτε στη μία στρώση.

Lip balm, 101 Ointment, Lanolips
Total Temptation Mascara, Maybelline New York, απόχρωση Deep Cocoa

Αφήστε στην άκρη την πούδρα

…και πιάστε τα blotting papers. Η πούδρα δημιουργεί ματ τελείωμα που είναι μεν καλοδεχούμενο, αλλά όχι σε αυτό το look. Με τα blotting papers που απορροφούν τη λιπαρότητα έχετε αποτέλεσμα που δεν γυαλίζει αλλά το πρόσωπο και η όψη σας παραμένει φυσική. Επίσης, δεν χρειάζονται καθρέφτη και χωρούν παντού σε αντίθεση με την πούδρα!

Oil Blotting Papers, Sephora Collection

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα