Πέντε παλτό που πρέπει να αγοράσεις το χειμώνα για να μοιάζεις στη Meghan Markle

H Meghan Markle, όσο παράξενο και αν σας ακούγεται, έχει κλέψει τις καρδιές του κόσμου και είναι ήδη το αγαπημένο μέλος της βασιλικής οικογένειας για πολύ μεγάλο κομμάτι του κοινού. Ναι πιο πολύ και από την Kate Middleton όσο δύσκολο και αν σας ακούγεται. Η εγκυμονούσα του παλατιού του Buckingham έχει αναβαθμίσει το στιλ της από τότε που πέρασε την πόρτα του παλατιού και τα παλτό είναι το κομμάτι κλειδί σε κάθε εμφάνισή της. Αν θέλετε να αντιγράψετε αυτά που φοράει, αλλά δεν έχετε το budget της, εμείς βρήκαμε για εσάς πέντε αρκετά οικονομικά παλτό που μπορείτε αγοράσετε φέτος και σίγουρα θα φόραγε Meghan Markle.

Black elegance

zara

Ένα μαύρο παλτό είναι πάντα πασπαρτού και αυτό το κομμάτι από το αγαπημένο σας megabrand είναι αυτό που χρειάζεστε αν δεν θέλετε πολλά παλτού στη ντουλάπα σας. Αν σας αρέσει αυτό το σταυρωτό παλτό από τα Zara μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Fade to grey

image

Κανένα χρώμα δεν είναι πιο κομψό από το γκρι του πάγου και πιο χουχουλιάρικο από τα borg παλτό. Αν σας αρέσει αυτό το σταυρωτό παλτό από τα asos μπορείτε να το αγοράσετε εδώ.

Belt it out

hm

Aν για εσάς το πιο σημαντικό είναι το παλτό να αναδείξει τη σιλουέτα σας, αλλά να είναι και άνετο αυτό το καμηλό κομμάτι είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε. Αν σας αρέσει αυτό το H&M παλτό με ζώνη μπορείτε να το αποκτήσετε εδώ.

Tartan revisited

Capture

Λευκό παλτό με καρό σε ένα πρωτότυπο χρωματικό συνδυασμό για τις πιο στιλάτες εμφανίσεις; Ναι παρακαλώ. Αν σας αρέσει αυτό καρό Mango παλτό μπορείτε να το αποκτήσετε εδώ.

Simply black

bershka

Άλλο ένα σταυρωτό, μαύρο παλτό που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ και κοστίζει ελάχιστα. Αν σας αρέσει λοιπόν αυτό μακρύ παλτό από τα Bershka μπορείτε να το αποκτήσετε εδώ.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα