Πέντε μάξι φορέματα που χρειάζεστε για το φθινόπωρο

Το μάξι είναι chic. Το μάξι είναι κολακευτικό για όλους τους σωματότυπους. Το μάξι ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αυτή είναι η αλήθεια για το αγαπημένο μας κόψιμο σε φορέματα. Και επειδή δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι που μπορεί να αναδείξει τα πιο ωραία χαρακτηριστικά μας και το μαύρισμά μας που ευτυχώς δεν λέει να φύγει ακόμα, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε στο αγαπημένο μας brand Lynne, πέντε κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν για κανένα λόγο από τη ντουλάπα σας τη σεζόν αυτή και σίγουρα θα κάνουν τη μετάβαση από τη θερινή γκαρνταρόμπα στη χειμερινή πολύ ομαλή και εύκολα. Δείτε τις παρακάτω προτάσεις και αν νιώθετε ότι δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας μπείτε στο site της Lynne για περισσότερα μάξι φορέματα.

Το τέλειο colorblock

1

Αν θέλετε ένα μάξι μπλε φόρεμα που βγαίνει και στην απόχρωση του πράσινου και ουσιαστικά είναι το τέλειο colorblock σε όποια εκδοχή και αν το διαλέξετε, δεν χρειάζεται κανείς να ψάξει περισσότερο γιατί η Lynne κυκλοφόρησε το παραπάνω.

Autumn bloom

2

Αν δεν είναι το μάξι φλοράλ φόρεμα το απόλυτο πασπαρτού κομμάτι της σεζόν, τότε ποιο; Και επειδή “ανθισμένα” φορέματα έχουμε δει και αρκετά brands, αλλά αξίζει να επενδύσουμε μόνο σε ένα λόγω του τολμηρού print, το παραπάνω κομμάτι είναι ξεκάθαρα η ιδανική επιλογή.

The classic blue dress

3

Θέλετε κάτι κλασικό, αλλά ταυτόχρονα καθόλου βαρετό και κομψό; Το παραπάνω μάξι κλος φόρεμα με πιέτες είναι η επιλογή που επιβάλλεται να κάνετε εάν είστε θερμή υποστηρίκτρια της κλασικής κομψότητας.

Boho chic
4

Έχουμε ερωτευθεί το παραπάνω φλοράλ μακρύ φόρεμα επειδή είναι statement κομμάτι, και επειδή είναι στις αποχρώσεις του κόκκινου και επειδή κάνει print blocking σε δύο αγαπήμενα μας prints και επειδή είναι λίγο πολύ ΤΕΛΕΙΟ. Αν δεν το έχετε ήδη καταλάβει θα το βάλουμε σε ό,τι event έχουμε το χειμώνα.

Simple and chic

5

Τίποτα δεν είναι πιο απαραίτητο για μια γκαρνταρόμπα από ένα μακρύ μπλε φόρεμα σαν το παραπάνω. Μόλις το αποκτήσετε και το δείτε ότι σας βγάλει ασπροπρόσωπες σε τόσες διαφορετικές περιστάσεις, μάλλον θα ξαναμπείτε στο e-shop της Lynne για να το αποκτήσετε και στα άλλα δύο χρώματα που υπάρχει.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα