Πέντε μακιγιάζ ιδανικά για το καλοκαίρι από την Violette, aka την πιο cool makeup artist

Η αλήθεια είναι πως εδώ στο InStyle έχουμε πολλά girl crushes, αλλά το μεγαλύτερο όλων είναι σίγουρα η Violette. Γαλλίδα makeup artist, YouTuber και Global Beauty Director της Estée Lauder, η Violette έχει καταφέρει να μας κάνει να χαζεύουμε τα makeup tutorial της ξανά και ξανά και να προσπαθούμε να εφαρμόσουμε τα tips που δίνει. Γιατί με έναν μαγικό τρόπο, η ίδια μέσα σε λίγα λεπτά καταφέρνει να κάνει τα πιο εντυπωσιακά, αλλά ταυτόχρονα φυσικά μακιγιάζ που έχουμε δει ποτέ, τα οποία –thank god- απέχουν κατά πολύ από τα υπερβολικά looks του Instagram.

Δείτε παρακάτω πέντε makeup looks που ξεχωρίσαμε από το κανάλι της Violette στο YouTube, ιδανικά για το καλοκαίρι.

 Σκιά με glitter

Πώς θα φορέσετε glitter το καλοκαίρι, χωρίς να μοιάζετε εκτός εποχής. Γιατί όχι, δεν είναι κατάλληλο μόνο για τα Χριστούγεννα, ειδικά αν επιλέξετε απαλές αποχρώσεις, όπως αυτή που χρησιμοποίησε η Violette.

Φούξια κραγιόν

Τα κραγιόν σε έντονες, φλούο αποχρώσεις, όπως το φούξια ή το πορτοκαλί είναι ιδανικές για αυτή τη σεζόν, ενώ θα δείχνουν ακόμα πιο εντυπωσιακά όταν μαυρίσετε. Δείτε πώς θα τα συνδυάσετε σωστά για να μην είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα.

 Κόκκινα χείλη

Κόκκινο κραγιόν τα πρωινά του καλοκαιριού; Δείτε πώς το έκανε η Violette και θα πεισθείτε! Ιδανικά συνδυάστε το και εσείς με ένα μαντήλι στα μαλλιά σε κόκκινες αποχρώσεις και το αποτέλεσμα θα δείχνει φρέσκο και stylish.

 Eyeliner

Οι πολύ έντονες γραμμές το καλοκαίρι είναι no-no. Αν θέλετε να φορέσετε οπωσδήποτε eyeliner, προτιμήστε την smokey εκδοχή του που σας δείχνει βήμα βήμα η Violette.

Nude makeup

Το πιο ευκολοφόρετο και κατάλληλο για κάθε περίσταση μακιγιάζ είναι πάντα αυτό με τις απαλές, γήινες αποχρώσεις.

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα