Πέντε λόγοι που η Lupita Nyong’o είναι ένα ανερχόμενο style icon

Η Lupita Nyong’o έλαμψε χθες για δύο λόγους. Αφενός για το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου που απέσπασε για την ερμηνεία της στην ταινία 12 χρόνια σκλάβος, καθώς και για το υπέρκομψο Prada φόρεμά της, που αποθεώθηκε όσο λίγα από τα blogs.

Στο InStyle πιστεύουμε ότι η Lupita έχει λαμπρό fashion μέλλον, για τους εξής λόγους:

1. Γιατί οι δωρικές εμφανίσεις της υμνούν το less is more, καθώς καταφέρνει χωρίς φαμφάρες και υπερβολές να κάνει chic εμφανίσεις που θυμόμαστε.

2. Είναι γεγονός ότι ένα κομψό hairstyle, μπορεί να χαρίσει απλόχερα πόντους στυλ σε μία εμφάνιση. Παρά το ότι η Lupita έχει ένα τόσο δεσμευτικό μήκος μαλλιών, καταφέρνει πάντα να κάνει outfits που εντυπωσιάζουν.

3. Γιατί εκμεταλλεύεται έξυπνα τη σκούρα επιδερμίδα της, και έχει βρει τους τόνους και τις αποχρώσεις  make-up που της ταιριάζουν ιδανικά.

4. Γιατί ενώ το σώμα της είναι από τα πιο καλογυμνασμένα του Hollywood αυτή τη στιγμή, δεν επιλέγει να το επιδεικνύει με σύνολα που εύκολα μεν, φθηνά δε, θα καθρέφτιζαν πόσες ώρες ξοδεύει στο γυμναστήριο, καταλήγοντας σε ένα kitsch αποτέλεσμα – σαν αυτά που συχνά βλέπουμε.

5. Γιατί πάντα, ο τρόπος που περπατά και ποζάρει στο φακό, συνοδεύονται από έναν ανεπιτήδευτο συνδυασμό class και αθωότητας, που σφραγίζει τις άψογες στιλιστικές της επιλογές.

Διαβάστε επίσης: Lupita Nyong’o: Το στυλ της ανερχόμενης ηθοποιού

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα