Πέντε γρήγοροι τρόποι να βάλουμε το eyeliner
Photo credit: Instagram

Σε όλες μας αρέσει το eyeliner όμως πολλές φορές δεν έχουμε τον χρόνο ή την ενέργεια που απαιτείται για να δημιουργήσουμε το τέλειο cat-eye look. Eμείς βρήκαμε πέντε tips για να μην είναι πάντα on point το eyeliner game σας, ακόμα και τα πρωινά που το snooze πατήθηκε περισσότερες φορές απ’ ότι σας επιτρέπει το πρόγραμμά σας.

Τip no1: Εμπιστευτείτε το smokey

eyeliner
Photo credit: Instagram

Εάν δεν προλαβαίνετε (ή δεν έχετε χέρι με ακρίβεια χειρουργού –δεν πειράζει να το παραδεχτούμε, συμβαίνει στις περισσότερες από εμάς) μια καλή εναλλακτική στο «παραδοσιακό» eyeliner είναι το smokey look. Βάλτε eyeliner στην γραμμή των βλεφαρίδων σας, για να δώσετε έμφαση, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν κάνατε την τέλεια γραμμή, μιας και δεν θέλουμε το τέλειο αποτέλεσμα. Όποτε, πάρτε μια μπατονέτα ή το μικρό δακτυλάκι σας και μουτζουρώστε την γραμμή που κάνατε. Είστε έτοιμη, με ένα cool smokey eyeliner look.

Tip no2: Χρησιμοποιήστε ένα βοηθητικό εργαλείο

Εάν είστε αποφασισμένες να έχετε το sharp eyeliner που όλες επιθυμούμε αλλά λίγες καταφέρνουν να πετύχουν, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθημερινά αντικείμενα ως βοηθούς για τον σκοπό σας. Μια πιστωτική κάρτα ή λίγη κολλητική ταινία στην εξωτερική γωνία του ματιού, μπορούν να λειτουργήσουν σαν χάρακας για το να πετύχετε τέλειο αποτέλεσμα στο eyeliner game σας.

Tip no3: Επιλέξτε ένα eyeliner-μαρκαδόρο

eyeliner
Photo credit: Instagram

Το eyeliner -μαρκαδόρος είναι εύκολο και γρήγορο στην χρήση και ιδανικό για τις φορές που βιάζεστε. Επιλέξτε ένα eyeliner με χοντρή μύτη, καθώς αυτά με την πιο λεπτή άκρη απαιτούν ικανότητες, όπως πολύ σταθερά χέρια, που πολλές από εμάς δεν έχουμε πριν τον πρώτο καφέ της ημέρας.

Τip no4: Κλασσικά κι αγαπημένα

Αν έχετε ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή σας, τότε κινηθείτε εκ του ασφαλούς και επιλέξτε το κλασσικό μαύρο μολύβι στην εσωτερική γραμμή των άνω και κάτω βλεφαρίδων σας. Δίνει άμεση ένταση στο βλέμμα και δύσκολα μπορεί κάτι να πάει λάθος στην εφαρμογή του.

Photo credit: Instagram
Photo credit: Instagram

Tip no5: Κάντε το ανάποδα

Για ένα σύγχρονο, γρήγορο και εντυπωσιακό eyeliner look, χρησιμοποιήστε eyeliner υπογραμμίζοντας μόνο τις κάτω βλεφαρίδες σας και περνώντας τις υπόλοιπες με μάσκαρα.

Αυτά είναι τα πέντε tips μας για να είναι το eyeliner σας on fleek ανά πάσα στιγμή, στον ελάχιστο χρόνο.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Eyeliner ? Yay or Nay? ❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lala (@lalitacoraje) στις

Πως σας φαίνονται;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα