Πέντε δουλειές στο χώρο της μόδας που δε φαντάζεστε ότι υπάρχουν

Κι όμως.. υπάρχουν δουλειές στο χώρο της μόδας που δεν έχετε ιδέα ότι υφίστανται και σίγουρα δε σας είχαν μιλήσει για αυτές στον Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό. Δείτε ποιες είναι αυτές..

1. Ο χορογράφος των fashion shows

Τα μοντέλα δεν περπατάνε πάντα μόνο πάνω κάτω στην πασαρέλα. Κάποιες φορές κάνουν στροφές, χορεύουν, κινούνται με διαφορετικούς τρόπους. Σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται κάποιος ειδικός για να τους μάθει και να τους δείξει τι πρέπει να κάνουν.

2. Ο στυλίστας του σκηνικού

Όλα αυτά τα φαντασμαγορικά σκηνικά που βλέπετε στα μεγαλύτερα fashion shows του κόσμου δημιουργούνται από τους αρμόδιους για αυτή τη δουλειά στυλίστες σκηνικού.

3. Ο Dj των show 

Κι όμως.. υπάρχουν συγκεκριμένοι Dj που δουλεύουν στο χώρο της μόδας. Είναι άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά ποια τραγούδια ταιριάζουν να πλαισιώσουν ένα fashion show και συνήθως βρίσκονται πάνω στην πασαρέλα προκειμένου να εναλλάσουν τα κομμάτια με στυλ.

4. Ο υπεύθυνος μαυρίσματος

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά στα παρασκήνια των μεγάλων πασαρέλων του κόσμου υπάρχουν άτομα που απλά ψεκάζουν τα μοντέλα για να έχουν το τέλειο μαύρισμα πάνω στην πασαρέλα. Το ίδιο κάνουν και για τους celebrities που κάθονται στην πρώτη σειρά.

5. Ο ανθοπώλης των show

Η αλήθεια είναι πως ένας κοινός ανθοπώλης δε θα μπορούσε να δημιουργήσει τα αριστουργήματα που βλέπουμε πολλές φορές στα σκηνικά των fashion shows. Πρόκειται για καλλιτέχνες που δημιουργούν με αυτόν τον τρόπο και μετατρέπουν τις πασαρέλες πότε σε δάση, πότε σε κήπους και πότε σε απίστευτα τοπία.

Διαβάστε ακόμα:

It’s a NO: Τα στιλιστικά trends της παραλίας που δεν μπορούμε να τολμήσουμε στην πόλη

Πώς θα φορέσετε για πρώτη φορά κλειστά παπούτσια μετά το καλοκαίρι, χωρίς να πονέσουν τα πόδια σας;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα