Πέντε απόγονοι «γαλαζοαίματων» που έγιναν μοντέλα

Η βασιλεία είναι ένας αναχρονιστικός θεσμός που δεν έχει καμία σχέση με τη σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα και ο όρος «γαλαζοαίματος» είναι μία αστεία έκφραση που προσωπικά χρησιμοποιώ πιο πολύ περιπαικτικά παρά για να αναφερθώ στους ανθρώπους με τίτλους «ευγενείας» σε όλο τον κόσμο. Σε κάθε περίπτωση τα παρακάτω αγόρια και κορίτσια έχουν προγόνους με τίτλους βασιλιάδων και λόρδων, τους οποίους και κληρονόμησαν. Επειδή λοιπόν γεννήθηκαν σε μια ζωή γεμάτη προνόμια σκέφτηκαν ότι είναι καλύτερο από το να βγουν στη «βιοπάλη» και να χτίσουν τη δική τους καριέρα άσχετα από τους τίτλους τους για να δουν πώς είναι πραγματικά η ζωή στον έξω κόσμο.

Κάπως έτσι φτάσαμε στο θέμα “πέντε απόγονοι «γαλαζοαίματων» που έγιναν μοντέλα” που μπορείτε να απολαύσετε ακριβώς από κάτω.

Prince Nikolai of Denmark

Prince Nikolai Of denmark απόγονοι «γαλαζοαίματων» που έγιναν μοντέλα

Αυτό το καστανό αγόρι με τις μπούκλες είναι έκτο στη σειρά διαδοχής για το θρόνο της Δανίας, οπότε στα 18 του με τις ευλογίες των γονέων του σκέφτηκε ότι αντί να περιμένει κάτι που δεν θα συμβεί ποτέ -να κυβερνήσει τη Δανία-, θα ήταν τέλειο να χρησιμοποιήσει όλο τον ελεύθερο του χρόνο και τη αλαβάστρινη επιδερμίδα του για να κατακτήσει τις πασαρέλες. Τώρα που ο Harry παντρεύεται στην Αγγλία, ο κόσμος χρειάζεται έναν ελεύθερο και ωραίο γόνο βασιλικής οικογένειας για να ασχολείται, οπότε είναι πολύ πιθανό ο Nikolai να γεμίσει αυτό το κενό.

Lady Amelia Windsor

lady amelia windsor homepage 600 X 600

Δεν τη λες βασίλισσα μιας και οι γονείς της έχουν τίτλους Lord and Lady αντίστοιχα, αλλά μάλλον παίρνει προσκλήσεις στα events της βασιλικής οικογένειας στην Αγγλία. Η Amelia είναι δεύτερη ξαδέρφη του Harry και του William και σίγουρα ένα πολύ εντυπωσιακό και όμορφο κορίτσι που γοήτευσε και τους Ιταλούς σχεδιαστές που την έκανα πρόσωπο της καμπάνιας τους. Σε μία φωτογραφία α λα Game of Thrones η Amelia έγινε βασίλισσα της λαϊκής απ’ ότι βλέπουμε.

Olympia of Greece

olympia of greece

Αρχικά δεν θα σχολιάσω καν τον τίτλο Olympia of Greece που έχει και στο instagram της, γιατί καθένας έχει δικαίωμα στο ψευδώνυμό του. Κάποιος να ενημερώσει όμως το κορίτσι που ήταν αγέννητο ότι το 1974 με δημοψήφισμα στην Ελλάδα καταργήθηκε ο θεσμός της βασιλείας, γιατί ας είμαστε ειλικρινείς κανείς δεν θέλει να πληρώνει μια οικογένεια που απλά υπάρχει και χαιρετά από μπαλκόνια. Σε κάθε περίπτωση η κόρη του Παύλου και της Marie Chantal είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα που καταλαβαίνουμε γιατί βρίσκεται στην καμπάνια των γνωστών Ιταλών σχεδιαστών.

Pauline Ducruet

pauline - ducret lancaster

Η εγγονή της Grace Kelly έγινε το πρόσωπο της Lancaster στην Ασία και σίγουρα το γεγονός ότι δεν έχει κανένα ψεγάδι στο πρόσωπό της βοήθησε στο να κερδίσει τη δουλειά αυτή.

Charlotte Casiraghi

charlotte casiraghi

Άλλη μία εγγονή της Grace Kelly που το 2014 έγινε το πρόσωπο της Gucci και είναι η πιο εντυπωσιακή παρουσία στη λίστα μας. Σίγουρα τα μεσογειακά χαρακτηριστικά δεν θα πέρναγαν απαρατήρητα είτε ήταν «γαλαζοαίματη», είτε όχι.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα