Πέμπτη 29/03: Ο οίκος Dior σας υποδέχεται στο Golden Hall για να γνωρίσετε τα νέα Dior Addict Lacquer Plump

Η μεγαλύτερη γιορτή της μόδας και της ομορφιάς λαμβάνει χώρα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον απόλυτο fashion & beauty προορισμό για όλες τις γυναίκες, «InStyle Trends We Love @ Golden Hall». Το Golden Hall και το περιοδικό InStyle σας καλούν την Πέμπτη 29 Μαρτίου, στο ειδικά διαμορφωμένο booth στο ισόγειο, από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 8 το βράδυ για να γνωρίσετε από κοντά τα νέα κραγιόν Dior Addict Lacquer Plump. Ετοιμαστείτε να αποκτήσετε χείλη πιο σαρκώδη από ποτέ με τα πρώτα plumping κραγιόν του οίκου, που χαρίζουν εφέ όγκου, άνεση στα χείλη, έντονο χρώμα και πλούσιο αποτέλεσμα.dior 2

Ακόμα, οι καταξιωμένοι makeup artists και οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι ομορφιάς του οίκου σας προσκαλούν να δοκιμάσετε τα κορυφαία προϊόντα Dior, ενώ θα σας αποκαλύψουν και όλα τα μυστικά για νεανικό δέρμα και επαγγελματικό αποτέλεσμα μακιγιάζ μέσα σε μόνο λίγα λεπτά. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την πρώτη ενεργή αγωγή επιβράδυνσης της γήρανσης, Capture Youth και να μάθετε ποιος ορός ειδικής στόχευσης είναι ιδανικός για το δικό σας δέρμα. Με τη νεανικότερη εκδοχή του δέρματός σας να αποκαλύπτεται και τη σωστή προετοιμασία να δρα, βρίσκεστε ήδη ένα βήμα πιο κοντά στο επαγγελματικό αποτέλεσμα μακιγιάζ.

Ο οίκος Dior  θα σας υποδεχτεί με λαμπερές εκπλήξεις on the spot! Εσείς θα χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία;

Ακολουθήστε όλα όσα συμβαίνουν στο «Trends We Love» μέσα από τα hashtags #instyleTWLmygoldenhall #mygoldenhall #trendswelove.

Το πρόγραμμαnew programme TWLPROGRAMME_2ndWeek

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα