Pelican Vice: Τα νέα ελληνικά μαγιό που ξεχώρισαν τα κορίτσια του InStyle

Ένα από τα πράγματα που μας αρέσουν (πολύ) στο καλοκαίρι είναι τα μαγιό. Δε χρειάζεται να πούμε ξανά πόσο σημαντικό είναι το σωστό μαγιό για τις διακοπές, γι’ αυτό άλλωστε σας κάνουμε και τόσες προτάσεις, προκειμένου να βρείτε και εσείς αυτό που σας ταιριάζει και να δημιουργήσετε με τη βοήθειά του το τέλειο beach look που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σας. Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για ακόμα ένα ελληνικό brand, το Pelican Vice, που αν και μετράει μόλις ένα χρόνο από τη «γέννησή» του, έχει τραβήξει την προσοχή μας.

pelican_vice-9335

Το Pelican Vice είναι το brand  με σήμα το πελεκανάκι, που γεννήθηκε το 2016, και μετράει στο ενεργητικό του ήδη τη δεύτερη συλλογή μαγιό. Δημιουργήθηκε στην καρδιά της Μεσογείου, ένα 100% Ελληνικό προϊόν κατασκευασμένο με αγάπη, εξασφαλίζοντας εξαιρετική ποιότητα, άνεση και αίσθηση πολυτέλειας.

pelican_vice-9386

Το δημιουργικό πνεύμα πίσω από το Pelican Vice είναι η Βέρα Πελεκάνου. Εφαρμόζοντας την εμπειρία της στη βιομηχανία της μόδας, η Βέρα, αποφάσισε να διοχετεύσει τη δημιουργική και πρωτοπόρα αισθητική της μαζί με το πάθος της για το σχεδιασμό, στη δημιουργία ενός νέου επιτυχημένου brand. Οι συλλογές που σχεδιάζει ενσωματώνουν τις λιτές μορφές και την πολυτέλεια, σε κομμάτια ιδιαίτερα και κομψά, τονίζοντας τη φυσική γυναικεία σιλουέτα.

pelican_vice-9598

Το πάθος της για τα ταξίδια και τα ατελείωτα καλοκαίρια σε συνδυασμό με τις ταξιδιωτικές εμπειρίες σε όλο τον κόσμο, από τροπικούς προορισμούς έως την πιο κοσμοπολίτικη μητρόπολη, είναι η πρωταρχική έμπνευση για τη δημιουργία μοναδικών κομματιών που θα είναι μέρος των καλύτερων καλοκαιρινών αναμνήσεων, μέσα και έξω από το νερό.

pelican_vice-9640

Οι συλλογές του Pelican Vice σχεδιάζονται και ράβονται, αποκλειστικά στην Ελλάδα, με αγάπη και φροντίδα. Η μυστική συνταγή είναι η ομάδα με το know-how και την πολυετή εμπειρία στον χώρο, που κρύβεται πίσω από το ποιοτικό και προσεγμένο αποτέλεσμα. Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα ευρωπαϊκά υφάσματα και εστιάζοντας στην υψηλή ποιότητα ραπτικής, η ομάδα του Pelican Vice δημιουργεί συλλογές εμπνευσμένες από πρωτοπόρες αλλά και διαχρονικές τάσεις.

Μπορείτε να βρείτε τα μαγιό Pelican Vice στο  www.pelicanvice.com, σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και στο showroom, κατόπιν ραντεβού στο 6975060381.

Ακολουθήστε το instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα