Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός δηλώνει: «Κατηγορηματικά δεν λέω την ηλικία μου»

Η Μαρία Σολωμού επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα με πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά Μάνα Εξ Ουρανού στο Mega. Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Like και την Φανή Πλατσατούρα, η ίδια μιλά για το αν περιποιείται τον εαυτό της, τις πλαστικές επεμβάσεις, το φλερτ από τους άνδρες και αναφέρει ότι δεν αποκαλύπτει ποτέ την ηλικία της.

«Δυστυχώς για μένα, δεν ασχολούμαι καθόλου με την εξωτερική μου εμφάνιση. Δεν βάφομαι σχεδόν ποτέ. Δεν μπορώ καν να διανοηθώ ότι θα πάω βαμμένη στην παραλία ή θα ξοδέψω το χρόνο μου για να βαφτώ, προκειμένου να βγω για ένα καφέ. Κι ας ξέρω ότι μπορεί να καραδοκεί ένας φωτογράφος και να με φωτογραφίσει. Επίσης, πιστεύω ότι μια γυναίκα είναι ωραία άβαφη και όχι βαμμένη. Προσωπικά, δε μου αρέσω καθόλου με μακιγιάζ. Νιώθω μεγαλύτερη όταν βάφομαι, νιώθω ψεύτικη. Αλήθεια δεν προσέχω καθόλου την εμφάνισή μου. Το μόνο που κάνω για τον εαυτό μου είναι να πλένω δυο φορές την ημέρα πάρα πολύ καλά το πρόσωπό μου με σαπούνι και να πίνω πολύ νερό. Για το μόνο πράγμα που στενοχωριέμαι είναι που δε βάζω κρέμες. Δυστυχώς, δεν προσέχω το δέρμα μου και κάποια στιγμή θα το πληρώσω αυτό», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Solwmou People56 (3)

Είναι κατά των πλαστικών επεμβάσεων; «Δεν θα σου κρύψω ότι έχω σκεφτεί να κάνω τα πάντα πάνω ου. Μέχρι και κανονική πλαστική επέμβαση. Αλλά φοβάμαι μη γίνω μια τρελή με αλλαγμένη μούρη. Αν είχα το θάρρος, θα έκανα μπότοξ ή κάποια ενεσοθεραπεία στο πρόσωπό μου, αλλά φοβάμαι πάρα πολύ ότι θα πέσω ξερή μόλις δω βελόνα. Σίγουρα δεν θα έκανα οτιδήποτε έχει διάρκεια ή μονιμότητα. Δεν θα μπορούσα ποτέ, για παράδειγμα, να κάνω πλαστική στη μύτη μου. Την έχω σπάσει δύο φορές και δεν πάω να την ισιώσω με τίποτα. Θα την αφήσω στραβή και με σπασμένο το διάφραγμα, τέλος. Διότι δεν εμπιστεύομαι κανέναν πλαστικό και καμιά μόνιμη αλλαγή. Όχι, δεν είμαι τόσο θαρραλέα για να κάνω μια πλαστική επέμβαση».

Και στη συνέχεια προσθέτει: «Η αλήθεια είναι ότι οι άνδρες με κοιτούν. Θα σου πω, όμως, για ποιο λόγο. Με παρατηρούν και λένε: “Α, κοίτα η Σολωμού. Για να δούμε πώς είναι. Τελικά, είναι πιο κοντή από κοντά”. Γι’ αυτό με κοιτάνε οι άνδρες στο δρόμο και όχι επειδή με φλερτάρουν. Δεν είμαι από τις γυναικάρες του σινεμά που κυκλοφορούν στο δρόμο και μένουν όλοι έκθαμβοι. Δεν είναι έτσι η ζωή μου και ούτε θα ενισχύσω την εικόνα του σέξι θηλυκού, για να με προσέχουν οι άντρες. Δε με ενδιαφέρει καθόλου. Πιστεύω ότι κατάφερα να με λένε “σέξι”, κυκλοφορώντας με τη φόρμα και άβαφη. Φανέρωσα, αν θες, ένα άλλο πρότυπο γυναίκα».

Solwmou People56 (2)

Όσο για το αν η Μαρία Σολωμού λέει δημόσια την ηλικία της; «Κατηγορηματικά όχι. Ουδέποτε. Έχω ξεχάσει κι εγώ πότε έχω γεννηθεί», καταλήγει.

Πηγή Peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμα: 

Ψηφίστε τώρα: Θα αγοράζατε ή όχι τα νέα iPhone 6 και Apple Watch;

Μαρία Σολωμού: «Ο Πάνος είναι μεγάλη περίπτωση»

Πάνος Μουζουράκης: «Η Μαρία Σολωμού είναι γυναίκα-μυστήριο»

Μαρία Σολωμού: «Μου έδωσαν χαριστικά τον ρόλο στους “Singles”»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα