Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μας και κερδίστε μία παλέτα από τη συλλογή Holidaze της Smashbox x Jen Stark

Τι είναι καλύτερο από τα προϊόντα της Smashbox; Τα Χριστουγεννιάτικα, συλλεκτικά προϊόντα της Smashbox, τα οποία φέτος δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την καλλιτέχνη Jen Stark.

«Στην Smashbox, είμαστε ειδικοί στο να ξεχωρίζουμε.  Η Jen Stark ήταν ο τέλειος άνθρωπος για αυτή τη συνεργασία, καθώς η τέχνη της μετατρέπει συνηθισμένα αντικείμενα σε πολύχρωμα, μοναδικά κομμάτια που κάνουν τη διαφορά. Συνεργαστήκαμε με την καλλιτέχνη από την Καλιφόρνια για να δημιουργήσουμε μια συλλογή από σετ δώρων, ιδανικά για τολμηρά, μαγευτικά looks κατά τη διάρκεια των γιορτών», εξήγησε ο Davis Factor, Smashbox Cosmetics Founder and Photographer.

Ιδανική για κάθε λάτρη του μακιγιάζ, η συλλογή Holidaze είναι γεμάτη με τα best-sellers της Smashbox, βοηθώντας σας να δημιουργήσετε τα πιο εντυπωσιακά γιορτινά μακιγιάζ. Το καλύτερο είναι πως κάθε σετ είναι ήδη έτοιμο για δώρο σε συσκευασία με τα χαρακτηριστικά σχέδια της Jen, οπότε το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε σε ποιον θα πάρετε το κάθε σετ.

Θέλετε να κερδίσετε ένα από τα σετ αυτά; Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μας στο instagram για να έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε την Contour + Spotlight Palette. Περιέχει μια ευρεία γκάμα σκιών, σε χάλκινες και φωτεινές αποχρώσεις, δημιουργώντας μακιγιάζ που θα ανταγωνιστούν ακόμα και το πιο φωτισμένο χριστουγεννιάτικο σπίτι της γειτονιάς.

holidaze, smashbox x jen stark

Την συγκεκριμένη παλέτα και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της Smashbox θα τα βρείτε στα καταστήματα Attica, Hondos Center και Galerie de Beauté.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα