Παντρεύεται η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Παντρεύεται η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Με ένα λιτό κείμενο ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος και η σύζυγός του Άννα-Μαρία ανακοίνωσαν τους αρραβώνες της μικρότερης κόρης του Θεοδώρας με τον Αμερικανό δικηγόρο  Matthew Kumar. «Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον γάμο θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω» καταλήγει το δελτίο τύπου το οποίο συνοδεύεται και με δυο φωτογραφίες ασπρόμαυρες των μελλόνυμφων.

Η 35χρονη και ο 34χρονος δικηγόρος είναι μαζί 2,5 χρόνια ενώ το περασμένο καλοκαίρι απόλαυσαν τις διακοπές τους μαζί με την οικογένεια της Θεοδώρας στις Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι. Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε στο Λος Άντζελες εκεί όπου δραστηριοποείται ο πολλά υποσχόμενος δικηγόρος και η γαλαζοαίματη ηθοποιός. Η πρώτη κοινή τους εμφάνιση ήταν το 2016 όταν παρευρέθηκαν σε γάμο φίλων τους από την Ινδία. Αλλά και το Φεβρουάριο του 2017 το ζευγάρι βρέθηκε στο γάμο του Φίλιππου Λαιμού με τη Μαριάννα Γουλανδρή.

Η Θεοδώρα, έγραψε για το ευχάριστο γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram: «Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν την ευτυχία και τον ενθουσιασμό μας. Ανυπομονώ να παντρευτώ αυτόν τον υπέροχο άντρα. Σ’ αγαπώ Ματ».

Δείτε την ανάρτηση παρακάτω:


View this post on Instagram

Words can’t express our happiness and excitement. I can’t wait to marry this wonderful man. I love you Matt ♥️

A post shared by Theodora (@tgreece) on

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα