Παντρεύεται η Δήμητρα Ματσούκα;
NDP Photo Agency

Μόλις πριν από ένα μήνα τα μέσα μετέδιδαν πως η Δήμητρα Ματσούκα ετοιμάζεται να παντρευτεί τον σύντροφό της, Πέτρο Κόκκαλη, μετά από την κυκλοφορία κάποιων φωτογραφιών που την έδειχναν να φοράει βέρα. Το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες και οι τελευταίες δηλώσεις της 44χρονης ηθοποιού μας κάνουν να πιστεύουμε πως μάλλον κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το ενδεχόμενο ενός γάμου, εκείνη απάντησε πως «Δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου ο γάμος, χωρίς να θέλω να αποκλείω τίποτα, γιατί περιστοιχίζομαι από ανθρώπους που έχουν ευτυχισμένους γάμους, η αδερφή μου είναι μια από αυτούς, και καθόλου δεν είμαι αρνητική στο να παντρευτούν δυο άνθρωποι».

Η απάντησή της όμως, όσον αφορά στην απόκτηση ενός παιδιού, έδειξε ξεκάθαρα πως την ενοχλούν οι ερωτήσεις για τα προσωπικά της. «Όταν ρωτάτε μια γυναίκα που δεν είναι 18 και 20 χρονών και δεν έχει κάνει ακόμη παιδί, σημαίνει ότι δεν θα το ήθελε. Γιατί πιστέψτε με αν το ήθελε κάποιος θα είχε βρεθεί και για μένα. Η γυναίκα είναι αυτή που αποφασίζει για το αν θα έρθει ένα παιδί στον κόσμο», απάντησε η ηθοποιός.

Μάλλον δεν θα φάμε κουφέτα σύντομα.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα