Παντρεύτηκε η Ελεονώρα Μελέτη; Το μήνυμα στα social media

Ελεονώρας Μελέτη στα social media, η οποία κάνει από το απόγευμα της Δευτέρας τον γύρο του Διαδικτύου και έγινε θέμα στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές την Τρίτη.

Η παρουσιάστρια άλλαξε την προσωπική της κατάσταση στο Facebook από «σε σχέση» με τον Θοδωρή Μαροσούλη σε «παντρεμένη», ενώ, λίγη ώρα αργότερα και αφού είχαν αρχίσει τα πρώτα διαδικτυακά δημοσιεύματα, το διέγραψε.
Μέχρι στιγμής, η Ελεονώρα δεν έχει προβεί σε νέα ανάρτηση, ενώ, πριν από λίγες ημέρες, στην εκπομπή Ελένη, ανέφερε πως ο αγαπημένος της  θέλει να παντρευτούν στην εκκλησία, στα πλαίσια ενός παραδοσιακού γάμου, χωρίς να σκέφτεται την πιθανότητα του πολιτικού. «Όταν προσπάθησα να σπρώξω το σύμφωνο συμβίωσης, ήθελα γιατί είναι σαν συμβόλαιο που κάνεις με έναν υπάλληλο. Ο Θοδωρής είναι όμως βαθιά συντηρητικός και παραδοσιακός. Εγώ είχα πει πως εάν παντρευτώ, θα παντρευτώ μόνο γιατί το θέλει ο άνδρας μου. Εμένα δεν με νοιάζει να πάω στην εκκλησία και να βάλω νυφικό ή να πάω στο δημαρχείο», είπε χαρακτηριστικά. Peoplegreece.com]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα