Παντρεύτηκε για δεύτερη φορά η Gwyneth Paltrow!

Παντρεύτηκε για δεύτερη φορά η Gwyneth Paltrow!

Η Gwyneth Paltrow παντρεύτηκε το Σάββατο τον αρραβωνιαστικό της Brad Falchuk (σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός) στο σπίτι της στα Hamptons, στο Long Island της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Splash
Splash

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης μπροστά σε λίγους στενούς φίλους και τα μέλη των οικογενειών τους, καθώς οι καλεσμένοι στο γάμο δεν ξεπέρασαν τους 50. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι Robert Downey Jr, Jerry Seinfeld, Steven Spielberg & Cameron Diaz ενώ απουσίαζε ο πρώην σύζυγός της Chris Martin.

Και για τους δύο είναι ο δεύτερος γάμος. Η 46χρονη ηθοποιός είχε παντρευτεί τον Martin το 2003 μέχρι το 2014 που χώρισε, αν και το οριστικό διαζύγιο εκδόθηκε το 2016. Ο 47χρονος σεναριογράφος υπήρξε παντεμένος με την Suzanne Bukinik με την οποία χώρισε το 2013.

Το περασμένο καλοκαίρι η 46χρονη ηθοποιός είχε απαθανατιστεί σε έξοδό της με ένα δαχτυλίδι αρραβώνων και την εποχή εκείνη χρονολογείται ο αρραβώνας της με τον 47χρονο Falchuk. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2014 στα γυρίσματα της σειράς Glee, όπου ο Falchuk ήταν μεταξύ των παραγωγών, ενώ η Paltrow έκανε εμφάνιση guest σε 5 επεισόδια.
Θυμίζουμε ότι η Gwyneth Paltrow ήταν μαζί με τον Brad Pitt από το 1996 έως το 1997 και ακολούθησε η σχέση της με τον ηθοποιό Ben Affleck από το 1997 έως το 2000. Κατόπιν, συνέχισε με τον μουσικό Chris Martin, συνιδρυτή και τραγουδιστή της βρετανικής ροκ μπάντας Coldplay. Με τον Chris Martin παντρεύτηκε και απέκτησαν δύο παιδιά, την 14χρονη Apple και τον 12χρονο Moses, ενώ χώρισαν, όπως είπαμε, το 2014.
Να ζήσουν!

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα