Πάνος Βλάχος – Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η πρώτη κοινή φωτογραφία μετά τις φήμες περί χωρισμού;

Πάνος Βλάχος – Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η πρώτη κοινή φωτογραφία μετά τις φήμες περί χωρισμού;

Ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έγιναν γνωστοί στο ευρύ κοινό ως ζευγάρι, μέσω της πετυχημένης σειράς του Alpha, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα. Ωστόσο, οι δύο τους διατηρούσαν δεσμό και στην πραγματικότητα, κρατώντας όμως χαμηλούς τόνους ως προς τα Μέσα.

Φέτος τον χειμώνα ακούστηκαν πολλές φήμες πως οι δυο τους χώρισαν ωστόσο τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. Ο ηθοποιός, σε συνέντευξή του στο People, είχε μιλήσει για την Ιωάννα τονίζοντας πως είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής του. Μεταξύ άλλων είχε αποκαλύψει το λόγο που τη θαυμάζει.

«Η Ιωάννα είναι για εμένα σούπερ σταρ, γιατί έχουν τη νοοτροπία του ανθρώπου που πρέπει να εξελίσσει αυτά που κάνει και όχι αυτά που δείχνει. Εγώ τέτοιους ανθρώπους θαυμάζω. Με συγκινεί ένας άνθρωπος που λέει ότι το σημαντικό δεν είναι ο ίδιος, αλλά το αποτέλεσμα αυτού που κάνει.»

Σε πιο πρόσφατα νέα τώρα, ο Πάνος Βλάχος, πριν από λίγα λεπτά δημοσίευσε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στην παραλία να παίζουν beach volley. Και μπορεί στη φωτογραφία η εικόνα της Ιωάννας να μην φαίνεται ξεκάθαρα ωστόσο η συγκεκριμένη φιγούρα μοιάζει πάρα πολύ με τη δική της. Δείτε το στιγμιότυπο παρακάτω.

 

Team . ? #beachvolleyball #summeringreece #beachvibes #kontosallatrexei

 

A post shared by Panos Vlahos (@panos_vlahos_official) on

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα