Παγκόσμια Ημέρα Ζώων: Αυτά είναι τα δέκα πιο διάσημα κατοικίδια του instagram

Όχι δεν γιορτάζει ο πρώην σας σήμερα. Ξέρουμε ότι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται είναι όταν ακούτε τη λέξη “ζώο” είναι μάλλον αυτός, αλλά καλό θα ήταν να μην προσβάλλετε τα πανέμορφα όντα που μοιραζόμαστε τη γη αυτή συγκρίνοντάς τα με μερικούς ανθρώπους που δεν θα θέλαμε να χαρακτηρίσουμε αυτή τη στιγμή. Σήμερα είναι παγκόσμια ήμερα των ζώων #worldanimalday και το instagram έχει γεμίσει με φωτογραφίες από τα αγαπημένα σας ζώα. Προφανώς το διαδίκτυο είναι πιο όμορφο από ποτέ και επειδή θέλουμε να γιορτάσουμε μαζί σας κάναμε μια λίστα αποκλειστικά για εσάς με τα πιο δημοφιλή κατοικίδια στο instagram. Αν δεν ακολουθείτε όλα τα παρακάτω accounts, ήρθε η ώρα να το κάνετε.

Jiff the Pom

View this post on Instagram

?

A post shared by jiffpom ? (@jiffpom) on

Αυτό το μικροσκοπικό Pomeranian είναι το πιο διάσημο κατοικίδιο του instagram με σχεδόν 9 εκατομμύρια followers. Πώς να μην το αγαπήσεις;

Nala the Cat

 

 

 

View this post on Instagram

 

Caption this ? A post shared by Nala Cat ™ (@nala_cat) on

Αυτή η γάτα που φαίνεται ότι μπορεί να πάρει ανθρωπόμορφες εκφράσεις έχει 3,7 εκατομμύρια θαυμαστές που περιμένουν κάθε μέρα μια νέα της πόζα.

Doug the Pug

View this post on Instagram

“‪All aboard the Pugwarts Express!” -Doug

A post shared by Doug The Pug (@itsdougthepug) on

Ένα Pug που ποζάρει ως άλλος Harry Potter; Ναι, παρακαλώ. Αν δεν είστε ήδη ένας από τους 3,6 εκατομμύρια θαυμαστές του, τότε δεν ξέρετε τι χάνετε.

Shiba Inu Maru

 

 

 

View this post on Instagram

 

Good night!!✨?✨しろくまさん柔らかいから大好き #まるもやわらかいとかいらないよ #カッチコチやで A post shared by Shinjiro Ono (@marutaro) on

O Maru είναι ένα Shiba Inu που ζει στην Ιαπωνία, αλλά κάνει διεθνή καριέρα. Με 2,5 εκατομμύρια followers από όλο τον κόσμο δεν μπορούμε να υποθέσουμε κάτι άλλο.

Grumpy Cat

View this post on Instagram

A post shared by Grumpy Cat (@realgrumpycat) on

Κάποτε η Grumpy Cat ήταν το πιο διάσημο κατοικίδιο στον κόσμο, αλλά κατέχει μόλις την 5η θέση με 2,4 εκατομμύρια followers.

Marnie the Dog

 

 

 

View this post on Instagram

 

Frootie dooties #tbt A post shared by Marnie The Dog (@marniethedog) on

Αυτό το πανέμορφο σκυλάκι ήταν αδέσποτο και με την αγάπη των ιδιοκτητών του που το έσωσαν κατάφερε να γίνει instagram celebrity με 2 εκατομμύρια followers.

Juniper the Fox

Μια αλεπού φιγουράρει στην έβδομη θέση με τα πιο διάσημα κατοικίδια και φροντίζει να δώσει diversity στη λίστα. Τι ομορφιά είναι αυτή!

Tuna

H Tuna ήταν ένα αδέσποτο Chiweenie που έχει αγαπηθεί από τους εκατομμύρια θαυμαστές της για την όχι και τόσο απειλητική οδοντοστοιχία της.

Lil Bub

View this post on Instagram

paws behind your back lol #stickemup #lilbub #copcat

A post shared by Lil BUB (@iamlilbub) on

Άλλη μία πολύ διάσημη γάτα με πολιτική δράση για τη διάσωση και άλλων αδέσποτων. Την λατρεύουμε και εμείς και το 1,9 εκατομμύρια followers της.

Loki

Με 1,8 εκατομμύρια followers αυτός ο πανέμορφος λύκος συμπληρώνει τη λίστα με τα πιο διάσημα κατοικίδια.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα