Ούτε η Naomi Watts είναι πια ξανθιά!

Ας ξεκινήσουμε λέγοντας πως λατρεύουμε τη Naomi Watts. Βρίσκουμε πως είναι από τις πιο αριστοκρατικές, ντελικάτες και όμορφες ηθοποιούς του Hollywood. Ιδού και οι αποδείξεις.

 

Mοιάζει με σειρήνα του παλιού κινηματογράφου και τα χαρακτηριστικά της έχουν κάτι το απίστευτα θηλυκό και sexy ταυτόχρονα. Ναι, ναι μας αρέσει πάρα πολύ η Naomi. Ας συνεχίσουμε όμως λέγοντας πωε δεν μας αρέσει το πλατινέ στα μαλλιά, όχι το βαμμένο πλατινέ τουλάχιστον (το φυσικό είναι άλλη υπόθεση). Τέλος ας σας δείξουμε τη Naomi με τα νέα της μαλλιά πριν κάνουμε τον επίλογό μας…

naomi watts platine

 

Ναι πλατινέ! Η Naomi Watts έγινε πλατινέ ξανθιά και με βεβαιότητα πλέον μπορούμε να πούμε πως… μας αρέσει και το πλατινέ. Νομίζατε πως δεν θα μας άρεσε; Κι εμείς έτσι νομίζαμε μετά την Kim Kardashian αλλά η Naomi άλλαξε το παιχνίδι. Το σχεδόν λευκό χρώμα ταιριάζει με την αλαβάστρινη επιδερμίδα της, τονίζει τα μάτια της και το τέλειο καρέ της είναι ό, τι πρέπει για να δείχνουν τα μαλλιά υγιή. Naomi χειροκροτούμε όρθιες μπροστά από τους υπολογιστές μας!

Δείτε ακόμα:

Η beauty editor μας απαντά «Άσε μας κουκλίτσα μου» στο #Don’tJudgeChallenge

Πως θα βρείτε το τέλειο σχήμα για τα φρύδια σας μια για πάντα

H Donatella Versace αλλάζει look μετά από πολλά, πολλά χρόνια

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα