Orlando Bloom: «Ακόμα κι αν όλα εξαφανιστούν αύριο θα είμαι ευγνώμων για όσα έζησα»

Ο star του Hollywood και ένας από τους πιο hot εργένηδες του Πλανήτη, λατρεύει τη δουλειά του και θυμώνει όταν ακούει συναδέλφους του να παραπονιούνται.

«Ποτέ δε θα παραπονιόμουν για τη δουλειά μου. Διαβάζω καμιά φορά συναδέλφους που μιλούν για το ακριβό αντίτιμο του να είσαι star και νευριάζω πάρα πολύ. Πρώτα από όλα, κανείς δεν σε κρατά εδώ φίλε, αν δε θέλεις να είσαι. Είμαστε πολύ τυχεροί, ανήκουμε στο 1% των ανθρώπων που απολαμβάνουν την εργασία που επέλεξαν, με πλούσιες απολαβές», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Ναι φυσικά πολλές φορές νιώθεις ως μέλος ενός περιοδεύοντος τσίρκου, κοιμάσαι και ξυπνάς σε ξενοδοχεία και τροχόσπιτα, έχεις ακατάστατα ωράρια, τραβολογάς την οικογένειά σου σε όλα τα μέρη της γης. Αυτό όμως είναι και μία υπέροχη, μεγάλη περιπέτεια. Θα γκρινιάξω για την όποια ταλαιπωρία της; Έλεος. Είμαι ευγνώμων για την καριέρα που είχα. Ακόμα κι αν όλα εξαφανιστούν αύριο θα είμαι ευγνώμων για όσα έζησα».

Άλλη μια απόδειξη πως ο Orlando Bloom παραμένει ο πιο cool εκπρόσωπος της Παραμυθούπολης του Hollywood. Συμφωνείτε μαζί μας;

Μια ματιά εδώ: Jennifer Lawrence: Ντύθηκε παράνυμφος στο γάμο του αδερφού της

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα