Ορίστε ποια καλλυντικά πρέπει να βάλετε στο ψυγείο σας τους καλοκαιρινούς μήνες

Καλοκαίρι ίσον ήλιος και πολύ ψηλές θερμοκρασίες. Αυτή τη σεζόν όμως δεν «υποφέρετε» μόνο εσείς, αλλά και τα καλλυντικά σας, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα κατοικούν στο μπάνιο σας, μαζί με όλους τους υδρατμούς και φυσικά χωρίς το σωτήριο για όλους μας air condition. Η εναλλακτική του να εγκατασταθούν στο μπουντουάρ του δωματίου σας δυστυχώς δεν είναι πολύ καλύτερη, αφού κατά πάσα πιθανότητα ο ήλιος θα τα «χτυπάει» για αρκετές ώρες τη μέρα, με αποτέλεσμα να χαλάνε πολύ πιο γρήγορα από την ημερομηνία λήξης τους. Όχι πείτε μας, γιατί να «πετάξετε» έτσι στα σκουπίδια μία μικρή περιουσία; Δεν πονάει η καρδιά σας όταν σκέφτεστε λιωμένα τα αγαπημένα σας καλλυντικά; Εμάς πάντως σφίγγεται και αυτό αποφασίσαμε να σας ενημερώσουμε για το τι πρέπει να κάνετε. Αν θα ακολουθήσετε τις συμβουλές μας ή αν θα τα καταδικάσετε σε βέβαιο θάνατο, it’s up to you!

Η λύση λοιπόν είναι το ψυγείο σας, στο οποίο θα πρέπει να βάλετε κάποια (όχι όλα) από τα προϊόντα σας για να τα διατηρήσετε. Κρατήστε σημειώσεις και ξεκινήστε την «μετακόμισή» τους asap. Ποια καλλυντικά πρέπει να βάλετε στο ψυγείο σας;

Τα προϊόντα αυτά είναι η κρέμα ματιών (plus η κρύα υφή της θα ανακουφίσει τα πρησμένα/κουρασμένα μάτια σας από τα καλοκαιρινά ξενύχτια), το άρωμά σας (ιδανικά πρέπει να φυλάσσεται σε κρύο και σκοτεινό περιβάλλον όλο το χρόνο), τα αντηλιακά, τις κρέμες προσώπου/σώματος, καθώς και τα σέρουμ σας, αφού περιέχουν συστατικά που μπορούν να αλλοιωθούν από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Με την ίδια λογική, κάποια καλλυντικά, όπως τα μολύβια ματιών και τα κραγιόν σας, μπορεί να λιώσουν αν τα αφήσετε έξω, οπότε βάλτε τα στο ψυγείο για λίγη ώρα πριν τα χρησιμοποιήσετε. Μην τα αφήσετε όμως εκεί μόνιμα, καθώς θα σκληρύνουν υπερβολικά και θα είναι δύσκολο να τα χρησιμοποιήσετε, ειδικά στην περιοχή των ματιών σας.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα